Cadrele militare în rezervă şi retragere din judeţ, reunite la sediul Poliţiei bistriţene

           Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud a fost gazda unei întâlniri a membrilor Asociaţiei Naţionale a Cadrelor Militare în Rezervă şi în Retragere din Ministerul Afacerilor Interne- Filiala ,,Andrei Mureşanu” a judeţului Bistriţa-Năsăud, manifestare la care au fost invitaţi să ia parte reprezentanţii principalelor structuri ale MAI.         

           „Cu acest prilej, preşedintele filialei județeane a asociației, col. (r) Alexandru Costea, a prezentat darea de seamă pentru anul 2014, ulterior fiind organizate alegeri pestru desemnarea conducerii asociaţiei, precum şi a preşedinţilor Comitetului de Conducere, Biroului Executiv şi ai Comisiei de Cenzori. Peste 200 de pensionari din structurile M.A.I., respectiv poliţie, ISU, penitenciare, jandarmerie şi poliţie de frontieră, dintre care 141 maiştri miltari, 61 de ofiţeri superiori şi 4 generali fac parte din filiala ,,Andrei Mureşanu” a Cadrelor Militare în Rezervă şi în Retragere Bistriţa-Năsăud”, se arată în comunicatul IPJ BN.

            Scopul acestei filiale îl constituie sprijinirea morală şi materială a pensionarilor din aceste structuri atât în ceea ce priveşte drepturile membrilor săi, în faţa instituţiilor statului, cât şi material, a celor în suferinţă. Încă de la înfiinţare, reprezentanții și membrii ANCMRR au fost implicați în activitatea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa- Năsăud, fiind informați și invitați la activități omagiale și comemorative, prilejuite de festivitățile organizate cu ocazia Zilei Unirii Principatelor, Zilei Drapelului Național, Zilei Naționale, Zilei Poliției Române etc.

            Totodată, cadrele militare în rezervă şi în retragere din judeţul Bistriţa-Năsăud au fost implicate activ în activități de pregătire profesională sau în unele acțiuni organizate, nu puţine fiind cazurile în care membrii asociaţiei noastre au acordat sprijin real unităţilor operative în identificarea şi depistarea infractorilor periculoşi, precum şi în menţinerea ordinii şi liniştii publice la unele manifestaţii cultural-sportive.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5