Calculatoarele refurbuished de la Server-Config, o alternativa ideala si foarte accesibila

Avansarile tehnologice care s-au produs in ultimele doua decenii au contribuit semnificativ la imbunatatirea calitatii vietii omului modern. Majoritatea activitatilor care au loc in lumea moderna se desfasoara cu o rapiditate de-a dreptul uluitoare, gratie tehnologiilor care permit astazi acest lucru. Una dintre cele mai importante inventii ale lumii moderne a fost fara doar si poate calculatorul, produs care se regaseste astazi pretutindeni in lume si care este utilizat cu succes pentru indeplinirea a numeroase sarcini.

            Achizitia unui calculator este o sarcina destul de dificila in conditiile actuale avand in vedere ca domeniul IT este unul dintre cele mai bine dezvoltate sectoare. Calculatoarele se regasesc astfel intr-o diversitate de-a dreptul impresionanta, astfel ca alegerea celor potrivite pentru nevoile noastre poate deveni un proces destul de migalos. O alternativa foarte buna la calculatoarele noi si care de cele mai multe ori au preturi destul de ridicate este reprezentata de calculatoarele refurbished. In acest sens, iata cateva motive pentru care calculatoarele refurbished de la Server-Config.ro reprezinta o alternativa excelenta la calculatoarele noi.

            Calculatoarele refurbished pot fi achizitionate la preturi cu pana la 50% mai mici.

            Unul dintre cele mai convenabile avantaje ale achizitionarii unui calculator refurbished se datoreaza faptului ca intr-o prima etapa aceste produse pot fi achizitionate la preturi deosebit de avantajoase. In cadrul anumitor promotii, un calculator refurbished performant poate fi achizitionat la preturi cu pana la 50% mai mici decat in mod normal. In astfel de conditii, o astfel de achizitie este un lucru destul de intelept avant in vedere ca la un pret avantajos se poate obtine un produs performant si de calitate care se va plia excelent pe nevoie actuale.

            Calculatoarele refurbished beneficiaza de perioada de garantie.

            Garantia este un serviciu care in general ofera un plus de siguranta cumparatorului in ceea ce priveste buna functionare a  produsului achizitionat. Produsele refurbished, unde se includ si calculatoarele beneficiasza de o perioada de garantie minima de 24 luni (de la aceasta regula fac exceptiie totusi consumabilele precum bateriile de laptop sau cartusurile pentru imprimante) si care prin serviciile de extra-garantie pot fi extinse pana la o perioada de 60 de luni. In situatia data, orice produs care prezinta defecte de fabricatie, va fi remediat sau inlocuit, un functie de tipul defectiunii, in mod gratuit. Daca defectiunea insa nu se datoreaza fabricatiei, atunci produsul va putea fi remediat, insa cumparatorul va trebui sa suporte contravaloarea acestui serviciu.

            Calculatoarele refurbished de la Server-Config.ro beneficiaza de performante ridicate si provin de la producatori de renume.

            Toata gama de calculatoare refurbished care se regaseste in cadrul magazinului Server-Config.ro provine exclusiv de la producatori de renume precum Dell, Fujitsu, HP, Lenovo precum si multi altii, astfel ca aceste produse beneficiaza nu doar de calitate ci si de performante exceptionale. Un calculator refurbished este asadar avantajos atat din punct de vedere financiar, precum si din punct de vedere al performantelor care corespund cu nevoile actuale.

 

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]