Camelia Tabără, la deschiderea anului şcolar la Liceul din Căianu Mic. Primarul Paul Ştir: Modernizarea infrastructurii educaționale, prioritate pentru administrație

Anul şcolar a debutat la cea mai mare instituţie de învăţământ de pe Valea Ţibleşului, Liceul Ioan Căian Românul, în prezenţa inspectorului şcolar general Camelia Tabără, care a felicitat conducerea liceului, pe directorul Ovidiu Boca şi pe primarul comunei, Paul Ştir.
Pentru investiţiile făcute în infrastructura şcolară, astfel încât elevii să beneficieze de toate condiţiile pentru buna derulare a noului an şcolar.
Cei peste 500 de elevi din comună vor avea toate condiţiile asigurate prin sprijinul Primăriei comunei Căianu Mic, primarul Paul Ştir declarându-ne: „Unitãtile de învãtãmânt din comuna Cãianu Mic si-au deschis portile! Împreunã cu domnii directori, Ovidiu Boca si Grigore Dunca, am luat parte la festivitățile de deschidere a noului an școlar, în localitățile Căianu Mic si Dobric, din comuna noastră. Anul școlar 2019-2020 a debutat pentru cei peste 500 de elevi şi cadre didactice de la Liceul Tehnologic „Ion Căian Românul” din Căianu Mic şi Şcoala Gimnazialã din Dobric, dar și pentru preșcolarii de la grădinițele cu program normal din localitățile Căianu Mic, Căianu Mare și Dobric. Întreaga infrastructură școlară este modernizată la nivelul comunei Cãianu Mic, iar condițiile de învățământ de care beneficiază elevii noștri și cadrele didactice sunt la nivel european! Momentele festive, atât la Căianu Mic, cât și la Dobric, au început cu intonarea Imnului Naţional şi au continuat cu un moment religios de binecuvântare, oficiat de cãtre domnii Gherghel Alexandru - Preot Paroh Biserica Ortodoxă Cãianu Mic si Stefan Crisan - Preot Paroh Biserica Ortodoxă Cãianu Mare, la festivitatea de la Cãianu Mic si domnul Vasile Filip - reprezentant Biserica Penticostalã Dobric, la festivitatea de la Dobric! La festivităţile de deschidere a participat și domnul Mihai Feigel, Agent Șef de poliție, care, în numele Secției 5 de Poliție Petru Rareș si a Postului de Politie Cãianu Mic, a reconfirmat parteneriatul cu şcoala şi comunitatea. De asemenea, la festivitatea de la Cãianu Mic, am fost onorati cu prezenta doamnei Camelia Tabãrã - Inspector Scolar General la nivelul judetului Bistrita-Nãsãud! Îi multumim pentru prezentã, dar si pentru tot suportul acordat dezvoltãrii si îmbunãtãtirii procesului educational pe plan local! Educația rămâne o prioritate a administrației publice locale Căianu Mic, deoarece elevii reprezintă o resursă foarte importantă a comunității noastre! Cu mare bucurie, putem spune cã, toate școlile și grãdinițele de pe raza comunei Cãianu Mic au fost modernizate, iar cadrele didactice, elevii și preșcolarii își pot desfãșura activitatea la cele mai înalte standarde! Atât Liceul Tehnologic din Cãianu Mic, cât și Școala Gimnazialã din Dobric, au primit autorizațiile necesare de funcționare de la Direcția de Sãnãtate Publicã BN și Inspectoratul pentru Situații de Urgențã BN! De asemenea, cele trei grãdinițe cu program normal din localitãțile Dobric, Cãianu Mic și Cãianu Mare îndeplinesc toate normele de siguranțã privind sãnãtatea publicã și cele cu privire la prevenirea și combaterea unor situații de urgențã! Unitãțile de învãțãmânt din comuna noastrã au primit toți elevii și preșcolarii în cele mai bune condiții de confort și siguranțã! Succes tuturor! ”
Urăm tuturor elevilor şi cadrelor didactice, coordonaţi de directorul Ovidiu Boca şi directorul adjunct Grigore Dunca, un an bun, plin de rezultate.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5