Campanie de vaccinare drive-through în Bistrița în perioada 8-9 mai!

Pentru perioada 8-9 mai se pregătește o campanie de vaccinare Drive-Through, cu serul Pfizer, prin amenajarea a trei fluxuri de vaccinare în parcarea B1 Retail Park din municipiul Bistrița.

Cetățenii care doresc să se imunizeze în această campanie au acces cu mașina și se pot prezenta doar cu actul de identitate și chestionarul de triaj care poate fi completat anterior prezentării la vaccinare. Documentul poate fi accesat pe site-ul: https://bn.prefectura.mai.gov.ro/wp-content/uploads/sites/23/2021/05/che...

Vaccinarea se realizează fără programare, iar datele persoanelor vaccinate vor fi introduse, ulterior, în Registrul Electronic Național de Vaccinare.
Pentru administrarea celei de-a doua doze Pfizer, pentru imunizare, cetățenii se pot prezenta la oricare dintre centrele la care se administreaza acest ser.

Vă așteptăm sâmbătă și duminică, între orele 8-20!

Împreună reușim!

Comentarii

05/05/21 19:36
un cetatean

Autoritatile locale sunt interesate de sanatatea cetatenilor. Astept cu interes indignarea PSD-ului. Neaparat sa vina tovarasul Ivan si Suciu si sa ne spuna ca nu trebuia procedat asa. Ei sunt specialisti in contre si strambe..........si orice lucru bun trebuie desconsiderat.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5