Campionatul naţional de FUTSAL pentru persoane cu deficienţe de auz şi vorbire

Pr.Misionar Cătălin Mileşan

În data de 06.05.2017 s-a desfăşurat la Bistriţa cea de- a 2 - a ediţie a campionatului naţional de FUTSAL format exclusiv pentru persoanele cu deficienţe de auz şi vorbire din ţară .Campionatul a fost organizat de Asociaţia Naţională a Surzilor din România Filiala Bistriţa în colaborare cu Parohia Ortodoxă Sf Ilie Tesviteanul Bistriţa . La acest campionat au participat un numar de 9 oraşe şi 10 echipe cum ar fi : Bucureşti, Târgovişte,Alexandria, Reşiţa,Deva,Baia Mare, Oradea, Bistriţa , Cluj- 2 echipe .
Campionatul a început la ora 10:00 în sala de sport a LPS Bistriţa „Dorin Moruțan” iar dupa 8 ore de joc a fost desemnată câștigătoare echipa din Cluj 1 . Locul al II-lea le-a revenit celor din echipa Cluj 2, iar bronzul echipei din Târgovişte ,echipa din Bistriţa clasându-se doar pe locul al V- lea. La campionat s-au prezentat un numar de 200 de persoane cu deficiențe de auz și vorbire. Festivitatea de premiere a avut loc la sediul asociației ANSR Bistrița.
Mulţumesc în mod special domnului Director al Liceului Sportiv Bistrița, Mircea Gatej , pentru sala de sport pusă la dispoziţie şi Sc Runcan Construct Srl pentru echipamentul sportiv .

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]