Candidat surpriză din partea PSD pentru Primăria Sângeorz Băi ?

În ultimul timp la multe din acţiunile organizate de preşedintele Consiliului Judeţean vedem, alături de acesta, un om de afaceri care şi-a anunţat intenţia de a candida la fotoliul de primar la Sângeorz Băi. Zilele trecute, Traian Ogâgău, managerul Radio Someş, a organizat un colocviu la care au participat doar parlamentarii din partea PSD, alături de primari, şefi de instituţii, printre invitaţii speciali fiind Mitropolitul Andrei şi artistul Petrică Moise.
Conform unor sondaje, actualul primar Roland Venig, nu mai este cotat ca altădată, edilul anunţând că nu va mai candida pentru un alt mandat. Astfel, social-democraţii au început să-i caute un înlocuitor, printre numele vehiculate fiind şi cel al managerului pizeriilor Tonight, restaurantului Rapsodia – Traian Ogâgău.
Ogâgău a mai candidat în 2008, din partea PDL împotriva primarului Roland Venig. În 2012, acesta se retrage din PDL. Între timp în PNL e mare zbatere, nu mai puţin de trei persoane manifestându-şi intenţia de a fi sondaţi în rândul electoratului, şi anume Maxim Pop, fostul comisar şef al Gărzii de Mediu Bistriţa-Năsăud, Daniel Naroş şi prof. Vasile Şteopoaie. În aceste condiţii, Traian Ogâgău s-ar putea să aibă şansa lui cu PSD.

.

Comentarii

25/01/16 14:33

Umblă ca şi cucu să-şi depună ouăle în alt cuib pt. a le cloci altă pasăre. După ce s-a retrogadat singur în 2008, acuma vrea direct în liga I.
S-avem pardon, mon cher! Mai ai răbdare şi fă oarecare pregătire, fă joc de glezne încă vreo patru ani.
PS
Chiar aşa crede că el este "vrăjitorul din Oz" al politicii bistriţene?

25/01/16 23:32
Mihai Petre

Sangeorzeni nu va lasati prostiti ,ganditiva la copii vostri nu la zaharul,faina si galetele cu care vor sa va cumpere.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]