Capela spitalului din Beclean, sfinţită de mitropolitul Andrei. Primarul Nicolae Moldovan, distins cu „Ordinul Sfântului Ierarh Pahomie din Gledin”

În a treia zi de Paște, credincioşii din Beclean l-au avut în mijlocul lor pe Înaltpreasfinţitul Părinte Andrei, Mitropolitul Clujului, la sfințirea capelei Spitalului Orășenesc. Preşedintele Consiliului Judeţean, Emil Radu Moldovan, prefectul Ovidiu Frenţ, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa, prof. univ. dr. Mircea Gelu Buta, primarul Nicolae Moldovan, viceprimarul Ştefan Mathe au dorit să fie alături de comunitatea beclenară.

Slujba oficiată de ÎPS Andrei Andreicuț împreună cu un sobor de preoți a trimis asupra credincioșilor căldura Sfintei Liturghii și a făcut ca această frumoasă zi de Paște să fie una plină de bucurie și căldură dumnezeiască.Felicitări părintelui Rusu Pavel pentru modul în care își îndeplinește misiunea spirituală de a alina sufletele bolnavilor aflați în suferință. De asemenea, vreau să îl felicit pentru rangul de Iconom, primit din partea ÎPS Arhiepiscop și Mitropolit Andrei”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean, la finalul evenimentului.

Preşedintele Radu Moldovan l-a felicitat pe bunul său prieten, Nicolae Moldovan, primarul orașului Beclean, pe Bogdan Tușa, directorul Spitalului Orășenesc Beclean și pe doctorul Maria Timar care au primit în semn de recunoștință „Ordinul Sfântului Ierarh Pahomie din Gledin”.

 

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]