alp

Caravana Bergenbier EU SUNT 12 răcoreşte Bistriţa!

Caravana Bergenbier EU SUNT 12 răcorește România oraș cu oraș, iar astăzi caravana a ajuns la Bistrița, pe Pietonalul Liviu Rebreanu, alături de Gabi Balint. Până la ora 22, sunteţi aşteptaţi să vă răcoriţi!

Zeci de bistriţeni, cu vârsta de peste 18 ani, iubitori ai fotbalului şi nu numai, au urcat în camioanele care aduc răcorirea Bergenbier, unde au trăit experiențe senzoriale cu un spectaculos show multimedia, precum și activări de realitate virtuală. 

Inspirați de cele mai răcoritoare locuri din România, Bergenbier, berea maturată la rece, filtrată la rece și cu CO2 din fermentație naturală, aduce consumatorilor săi experiența răcoririi adevarate! Caravana EU SUNT 12 este modul prin care ia formă mesajul nostru, oferind tuturor celor prezenți în cadrul evenimentelor din cele 26 de orașe experiențe unice menite să îi răcorească cu adevărat în această vară”, declară Gabriela Lupaș-Țicu, Director de Marketing Bergenbier S.A.

Astfel, Bergenbier a pregătit în Caravana EU SUNT 12 experiențe de răcorire în plină vară: prin intermediul realității virtuale, bistriţenii au posibilitatea să experimenteze o altfel de răcorire, iar în camioane asistă la un spectaculos show multimedia în cel mai cool bar din gheață reală. Acolo poate fi savurat și noul Bergenbier 0,33L cu capac Twist off, pentru o răcorire dintr-o răsucire. Cei care vin în Caravană pot juca fotbal pe un teren gonflabil. 

De asemenea, este organizată o tombolă cu premii, atmosfera fiind răcorită şi cu muzică bună. 

 

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]