Caravana Bergenbier EU SUNT 12 răcoreşte Bistriţa. Marţi seara, concert cu Bere Gratis!

Toţi bistriţenii sunt aşteptaţi în zona Pietonalului Liviu Rebreanu,  să se răcorească cu o bere, să comenteze partidele de fotbal de la Campionatul Mondial şi să propună rezultatele corecte. Multe premii sunt puse la bătaie de organizatorii Caravanei.

Caravana Bergenbier Eu Sunt 12, cea mai tare experienţă de răcorire din ţară, a ajuns  la Bistriţa, şi vă aşteaptă, luni şi marţi, de la ora 14 până la ora 23. Gabi Balint va fi în această seară în zona Caravenei pentru a urmări meciurile pe ecranul gigant.  Marţi seara, de la ora 20.00, veţi putea cânta şi dansa la concertul trupei Bere Gratis.

         Caravana Bergenbier Eu Sunt 12 vă propune o zonă inedită de experienţe senzoriale: veţi simţi răcoarea muntelui în mijlocul oraşului, într-un bar de gheaţă reală, la minus 5 grade Celsius; veţi intra în Berăria Bergenbier pentru a vedea cum se fabrică o bere răcoritoare, aşa cum e Bergenbier. Veţi putea călători dintr-un loc răcoros în altul cu ajutorul realităţii virtuale.

         De asemenea, sunteţi invitaţi să faceţi galerie, să susţineţi live echipele de prieteni care vor participa la jocurile propuse de organizatori. 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]