Tineretul Național Liberal marchează Anul Centenarului prin proiectul “Caravana Tricolorul”

“Caravana Tricolorul” ajunge mâine la Bistriţa

Anul acesta sărbătorim 100 de ani de la Marea Unire, 100 de ani de la momentul în care drumul României s-a schimbat definitiv prin efortul admirabil al unei generații de oameni politici extraordinari, adevărate modele de urmat. Printre aceștia s-au numărat liderii liberali în frunte cu Ion I.C. Brătianu, personalitate politică incontestabilă, negociator remarcabil al intereselor României și factorul principal în recunoașterea Marii Uniri în 1919-1920, la Paris.

Sărbătorind Anul Centenarului, Tineretul Național Liberal lansează Caravana Tricolorul. Printr-o acțiune simbolică desfășurată la nivel național și care își propune să marcheze 100 de ani de la Marea Unire, organizațiile TNL vor purta drapelul național prin toate județele țării, începând din data de 18 septembrie și până pe 25 noiembrie, când tricolorul va fi arborat la Alba Iulia.

1 Decembrie 2018 ne va găsi împreună, la Alba Iulia, sărbătorind cea mai importantă și fericită zi din istoria poporului român. Suntem datori să recunoaștem și să celebrăm efortul înaintașilor noștri în crearea statului național unitar, zi de zi, dar cu atât mai mult la 100 de ani de la Marea Unire - cel mai semnificativ și emoționant moment din istoria noastă.

Tricolorul – simbol național – având o falnică desfășurare de cca. 30 de metri lungime și cca. 10 metri lățime ajunge în Bistrița mâine,  06.11.2018, la ora 16.15 (pietonalul Liviu Rebreanu)

Așadar, vă așteptăm pe toți cei care purtați zi de zi culorile drapelului național în inimi, să dați curs invitației de-a purta TRICOLORUL ROMÂNIEI pe străzile orașului nostru!

                                                                                                                                             

Florin-Cristian MOLDOVAN
Pre
ședinte TNL Bistriţa-Năsăud,
Consilier Jude
țean – PNL

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5