Care sunt regulile în realizarea biletului zilei

Pariurile sportive sunt un domeniu de larg interes în țara noastră unde zilnic se investesc milioane de lei în biletul zilei. Pariorii pasionați de sporturi, precum fotbalul, plasează pariuri în fiecare zi sau măcar la cele mai importante meciuri ale echipei favorite. Pariorii începători au la dispoziție ponturi și pronosticuri online de care se pot folosi pentru a crea un bilet cu mari șanse să iasă câștigător.

Pentru a plasa pariuri biletul zilei ar trebui mai întâi să știi ce este un astfel de bilet și cum îl poți plasa. Biletul zilei reprezintă acel bilet la pariuri care ar trebui să includă cele mai bune pronosticuri din acea zi, dar și cel care să îți ofere cele mai mari șanse de câștig, comparativ cu orice alt pariu multiplu plasat în acea zi. 

De ce merită să pariezi online?

În tara noastră există două tipuri de case de pariuri: agențiile de cartier și agențiile online. Între aceste două categorii există diferențe destul de importante care te vor face să vrei să depui biletul tău online.

Dacă o agenție de cartier funcționează după un program fix, care de obicei se încheie la orele 22:00, maxim 00:00, o agenție de pariuri online va funcționa non-stop fără întreruperi și pauze. Astfel, poți paria la orice oră din noapte sau din zi fără probleme. Mai mult, în zilele de sărbătoare națională casele de pariuri din cartier vor fi închise, dar în online niciodată nu este închis.

Dacă agențiile de cartier cer o taxă de 5% pentru fiecare bilet plasat și un procent de 1% la fiecare bilet câștigător, în online tot ce trebuie să plătești este procentul de 1% la fiecare retragere. Poate pe moment aceste taxe nu par mari, dar pe termen lung sumele se strâng și devin covârșitoare.

În ceea ce privește oferta de meciuri și opțiunile de pariere, în mediul online vei avea mereu o gamă mai largă de variante decât în cea offline. Agențiile de cartier se bazează doar pe partidele din campionatele medii și mari, iar competițiile mai puțin importante sunt excluse din ofertă, pe când în mediul online poți alege să faci biletul zilei pariuri cu orice meci dorești. 

Cum plasezi pariuri biletul zilei?

Un număr mare de pariori evită să parieze online, deoarece consideră că este dificil să își facă un card de credit/debit sau să utilizeze alte metode de depunere/retragere a câștigurilor. Exista câțiva pași clari pe care orice parior ar trebui să îi parcurgă pentru a juca online.

  1. Alege casa de pariuri online la care vrei să joci
  2. Deschide contul de pariuri
  3. Fă prima depunere
  4. Ia bonusurile de bun venit
  5. Acomodează-te cu interfața și plasează primul pariu
  6. Verifică-ți contul
  7. Efectuează prima retragere

Cum alegi cele mai potrivite ponturi pentru a crea pariuri la biletul zilei?

Dacă momentan cauți cele mai sigure ponturi pentru biletul tău, este bine să știi că ele nu există. Totuși, poți ține cont de anumite lucruri pentru a alege cele mai bune pronosticuri și a avea cele mai mari șanse de câștig.

Prima dată poți căuta cele mai bune “value bets”. În teorie, orice parior știe că o cotă de 1.10 este mai sigură decât una de 2.00, dar acest pont nu te ajută dacă pe bilet ai 7 pariuri de cota 1.10 pentru același câștig adus de cota de 2.00. Cu cât cota pariului este mai mare, cu atât șansele de câștig ale pariorului se reduc.

În ceea ce privește tipurile de pariuri pe care ar trebui să joci, cele mai sigure ponturi sunt acelea unde poți alege pe baza unor argumente logice. Dacă pariezi că într-un meci se vor înregistra sub 2.5 goluri, deoarece jocul este închis și ambele echipe marchează puțin, ai șanse mari de câștig.

Cele mai sigure ponturi sunt cele pe care le-ai analizat chiar tu. Mulți pariori copiază biletele propuse de alții sperând că vor câștiga, dar nu este neapărat cea mai bună alegere. Dacă vei paria cum o fac alții și pierzi, atunci nu ar dreptul să te plângi dacă pierzi.

De ce te-ai încrede în ce crede sau face un străin?  Te poți inspira din propunerile altor pariori, dar nu te baza 100% pe ponturile lor și fă-ți propriile analize.

Pentru a realiza cel mai inspirat bilet al zilei, fii realist, nu visător. Cu cât pe biletul tău ai mai multe ponturi, cu atât este mai greu să le prinzi pe toate fără vreo selecție greșită. Nu uita că valoarea unui bilet cu multe meciuri este mai mică dacă îl compari cu șansele reale de câștig.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5