Cârlionţ - salon pentru pitici, tătici şi bunici!

,,Pentru imaginea familiei tale!” - cu acest slogan şi-a deschis astăzi porţile cel mai nou salon de înfrumuseţare din Bistriţa, dedicat piticilor, tăticilor şi bunicilor, dar în care nici mămicile nu vor fi neglijate. Cârlionţ, salonul de înfrumuseţare cu un concept unic pe piaţa bistriţeană, oferă servicii de frizerie pentru copiii, precum şi o gamă largă de servicii profesionale de coafură, cosmetică, manichiură şi pedichiură, în special pentru bărbaţi, dar şi pentru femei. La Cârlionţ, va fi pusă la dispoziţia clienţilor o gamă completă de servicii personalizate de îngrijire facială: tratamente pentru hidratare, antirid, tratamente de curăţare a tenului, măşti sau programe de masaj facial, pentru revigorarea şi vitalitatea tenului. De asemenea, salonul Cârlionţ oferă bărbaţilor şi femeilor o gamă completă de proceduri începând de la tratamentul unghiilor deteriorate, până la manichiură la cald, tratamente standard sau complemetare de manechiură şi pedichiură, precum şi masaj de relaxare.

Cârlionţ este însă mai mult decât un salon de înfrumuseţare. Copiii au un loc de joacă special amenajat în spaţiul dedicat lor, iar bărbaţii care devin clienţi Cârlionţ vor avea parte de produse exclusiviste.

,, La Cârlionţ nu vor fi lucruri extravagante, ci doar bun simţ şi un maximum de calitate a serviciilor. Este un concept unic pe piaţa locală, un loc destinat cu predilecţie piticilor, tăticilor şi bunicilor şi cu siguranţă, cei care ne vor trece pragul vor simţi şi vor face diferenţa. Cârlionţ este un mod de viaţă… Un mod de viaţă pentru cei care ştiu că a avea un corp îngrijit, din toate punctele de vedere, înseamnă a fi cu un pas înaintea celorlalţi” este convingerea Alexandrei Tătar, brand manager al salonului Cârlionţ.

Salonul Cârlionţ este situat pe strada George Coşbuc nr.3 (lângă Primăria Bistriţa). Rezervările se pot face atât la recepţia salonului, cât şi la numărul de telefon 0363-10-30-77, de luni până vineri între orele 10.00 – 20.00, iar sâmbăta în intervalul orar 10.00 -18.00.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]