Cartea de Condoleanţe pentru MS Regina Ana a României, deschisă la Biblioteca Judeţeană George Coşbuc Bistriţa

Clubul Monarhiştilor Bistriţeni, condus de dr. Marius Pop, a hotărât să deschidă o Carte de Condoleanţe pentru toţi locuitorii municipiului Bistriţa şi din judeţ, care doresc să-şi exprime gândurile şi sentimentele de condoleanţe prin dispariţia şi trecerea la cele veşnice a Majestăţii Sale – Regina Ana a României, o personalitate marcantă din istoria României.
Cartea de Condoleanţe se află pe holul de la intrare a Bibliotecii Judeţene „George Coşbuc” Bistriţa, iar doritorii îşi pot consemna condoleanţele în fiecare zi, conform regulamentului de funcţionare al bibliotecii, ca o recunoştinţă a valorii sale pentru poporul român.
Dumnezeu să-i odihnească sufletul blând şi bun a MS Regina Ana a României!

.

Comentarii

03/08/16 14:25
vizitator

Un gest frumos din partea Bibliotecii judetene de a pune la dispozitie un spatiu care sa gazduiasca Cartea de Condoleanţe pentru MS Regina Ana a României, deschisa din initiativa Clubului Monarhiştilor Bistriţeni, condus de dr. Marius Pop, unde cei ce doresc pot să-şi exprime gândurile şi sentimentele de compasiune legate de trecerea la cele veşnice a Majestăţii Sale.
Regele Mihai şi Regina Ana au fost iubitori ai tinuturilor din judeţul Bistriţa-Năsăud . Exact in urma cu 19 ani, în luna august,1997 judetul Bistriţa-Năsăud a primit vizita Familiei Regale. Se intampla la scurt timp dupa ce Familia Regală a avut voie să vină în ţară şi Regele Mihai a primit cetăţenia română. Vizita a fost organizată de către PNŢCD, iar Cuplul Regal a petrecut o săptămână, vizitând mai multe localităţi, biserici şi obiective fiind primit primit de către prefectul de atunci, Dorin Popescu şi primarul oraşului Bistriţa, Pavel Popescu. A doua vizita Familiei Regale a avut loc in ultimele zile ale anului 2006, cand Majestatile lor Regele Mihai impreuna cu Regina Ana, alaturi de Alteta Sa Regala Principesa Margareta, Alteta Sa Principele Radu, Alteta Sa Regala Principesa Elena si sotul acesteia, Alexander McAteer, si cativa membri ai Casei Regale s-au aflat in judetul nostru. De data aceasta, vizita Majestatilor lor Regele Mihai si Regina Ana a fost organizata pe filiera Bisericii Ortodoxe Romane si a avut un caracter privat.
Dumnezeu s-o odihneasca pe Regina Ana!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]