Casa de Cultură din Sângeorz Băi, inaugurată în această lună!

După ani de zile de tergiversări, amânări şi timp pierdut, iată că în sfârşit sângeorzenii se vor bucura de un edificiu cultural renovat de la temelie până la acoperiş. Chiar dacă lucrările au finalizate la timp de către executant, adică SC FRASINUL din Anieş, problemele birocratice, obţinerea aprobărilor şi alte autorizaţii, inclusiv cea ISU, au dus la situaţia ca edificiul să nu poată fi inaugurat. Odată cu rezolvarea acestor impedimente iată că locuitorii oraşului staţiune vor avea parte de o Casă de Cultura modernă.

         Edificiul cultural va purta numele lui Iustin Sohorca şi va fi inaugurat în data de 10 decembrie, cu un spectacol folcloric de excepţie.

         Nici cei mici nu au fost daţi uitării de către primarul Traian Ogâgău, care şi în acest an le pregăteşte copiilor de toate vârstele mai multe surprize la deschiderea Târgului de Crăciun care va avea loc pe data de 16 decembrie pentru a-l întâmpina pe moşul cel darnic aşa cum trebuie.

         În ceea ce priveşte nemulţumirea generată de faptul că într-o parte însemnată a oraşului de pe Someş nu se poate circula uşor din cauza gropilor, edilul spune că ştie foarte bine care este situaţia, tocmai de aceea a şi depus un proiect care vizează asfaltarea a 14 kilometri de drumuri. În primă fază, acesta a fost respins din cauza faptului că urmează să fie executate lucrări la apă şi canalizare aşa că pentru moment tot ceea ce poate să facă şi deja a făcut, administraţia locală este să astupe gropile cu pietriş şi să le cilindreze, lucru care deja s-a întamplat pe o lungime de 10 kilometri.

         Edilul sângeorzan declară că face tot ceea ce îi stă în putinţă pentru ca lucrurile să se îndrepte în direcţia bună şi în Sângeorz-Băi.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]