Cat de raspandit este Airsoft-ul printre bistriteni?

Airsoftul este un sport indragit de milioane de oameni din toate colturile lumii care isi doresc sa experimenteze trairi intense si senzatii nemaintalnite de suspans si adrenalina. Originar din Japonia, acest sport joc  numit si "joaca de-a razboiul" simuleaza diferite misiuni militare sau chiar reconstituiri istorice in spatii special amenajate care nu prezinta niciun risc de accidentare. In Airsoft totul se desfasoara in conditii maxime de siguranta, iar jucatorii sunt persoane responsabile care respecta un set de reguli bine stabilite.

Echiparea in mod corespunzator a jucatorilor are un rol important in desfasurarea bataliilor in conditii de maxima siguranta. La Airsoft Constanta preturile sunt incredibile si fie ca vorbim de pistoale, lunete, articole vestimentare sau alte accesorii, toate sunt de inalta calitate.

Pentru cei mai multi dintre jucatori, airsoftul este modalitatea prin care aleg sa evadeze din monotonia plictisitoare din viata de zi cu zi si  astfel, ei se angajeaza intr-o aventura pe cinste care le pune imaginatia si creativitatea la contributie. Jocul de Airsoft a devenit foarte popular in randul bistritenilor care apeleaza de fiecare data cu entuziasm la aceasta activitate pentru a-si lua portia zilnica de adrenalina. Scenariile pe care jucatorii le realizeaza sunt demne de jocurile de strategie si de multe ori sunt foarte asemanatoare luptelor de razboi.

Airsoftul este un sport joc care se desfasoara conform unor reguli care permit siguranta si protectia tuturor celor implicati. Fiecare jucator este obligat sa poarte un anumit echipament de protectie si sa isi ia toate masurile de prevenire inainte de a intra in lupta. Armele folosite sunt replici fidele ale celor folosite in razboaiele reale, iar incarcatura este formata din bile solide din plastic cu diametrul de 6 mm si o greutate cuprinsa intre 0,12 g si 0,43 g. Acest joc cu totul spectaculos se foloseste de inventivitatea, rapiditatea si inteligenta jucatorilor care se dovedesc a fi atat buni strategi, cat si buni luptatori.

Locurile in care jocul se desfasoara sunt foarte sigure si nu prezinta vreun pericol pentru jucatori. Acestea sunt reprezentate de terenuri izolate, virane, unde competitorii se pot razboi in liniste, fara sa existe riscul ca cineva sa fie accidentat in urma confruntarii.

Bistritenii sunt adevarati iubitori de aventura si investesc timp, energie si resurse financiare pentru achizitionarea unor echipamente adecvate care sa le asigure victoria pe campul de lupta. Fiecare jucator de airsoft este constient ca fara un echipament de calitate sau fara armele potrivite, nu ai cum sa atingi statutul de invingator. In Romania exista numeroase centre de unde impatimitii isi pot achizitiona cele mai bune echipamente si arme pentru jocul de airsoft. Un astfel de magazin este Airsoft Megastore, care pune la dispozitia doritorilor o varietate de accesorii si modele de echipamente necesare pentru o lupta sigura.

Jocul de airsoft a cunoscut o evolutie impresionanta de-a lungul timpului. Aparut in anii '50 in Asia de Est, fenomenul s-a raspandit treptat in intreaga lume, fiind un sport joc care aduna din ce in ce mai multi practicanti care sunt in cautarea unor experiente inedite, captivante si pline de suspans.

.

Comentarii

15/11/17 09:56
Comentariu

Lasati mai , nu mai tot promovati jocuri care induc la violentza ! Asa ceva nu se poate practica decat numai in poligoane autorizate pentru astfel de activitati si nicidecum, nu este permis a se trage cu astfel de arme, asa... airea in locurile publice. Si proiectilul airsoft este la fel de periculos ca si petardele aruncate si explodate aiurea...

19/11/17 11:50
Comentariu

Nu Black Friday ci " BLACK FRAIERII " ... !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]