Cauti un amanet auto in Bucuresti? Apeleaza la specialistii Mares Credit

Amanetul auto este una dintre cele mai sigure si mai rapide variante de a face un imprumut consistent si durabil. De aceea, companiile de amanet vin in sprijinul celor care au urgenta nevoie de bani cu o serie de solutii la cele mai grave probleme financiare.

Ce inseamna amanet auto?

Amanetul auto functioneaza ca orice alt tip de amanet. Procedura este asemanatoare, astfel ca, inainte de primirea imprumutului se face o evaluare a obiectului, in cazul acesta masina; imprumutul este acordat imediat, iar cele doua parti trebuie sa respecte o serie de conditii, prevazute in contract.

Firma de amanet este obligata sa ofere cele mai bune conditii de depozitare, astfel incat in momentul in care returneaza produsul, acesta sa fie in aceleasi conditii estetice si de functionare ca in momentul in care a fost predat. De partea cealalta, cel care a primit imprumutul trebuie sa respecte perioada de returnare a banilor, astfel incat sa se asigure de faptul ca isi recupereaza autovehiculul.

Beneficiile unui imprumut la amanetul de masini Mares Credit

Servicii de inalta calitatecei care evalueaza produsele au o experienta considerabila in domeniu, astfel ca vor oferi pretul corect in functie de detaliile de baza ale masinii printre care se numara: marca, modelul, anul de fabricatie, dar si gradul de uzura si valoarea pe piata a bunului, in momentul amanetarii. Poti amaneta, pe langa autoturismul personal, si motociclete, camioane sau utilaje agricole.

Securitate si siguranta – autoturismul gazduit la amanetul auto Mares Credit din Bucuresti este pastrat in cea mai mare siguranta, astfel ca beneficiarul imprumutului nu trebuie sa isi faca griji in legatura cu produsul. Acesta este depozitat cu grija si este supravegheat 24 de ore din 24, cu ajutorul unor camere video de supraveghere. 

Rapiditate – un amanet auto in sector 4 garanteaza imprumutul rapid, astfel ca cel care apeleaza la aceste servicii isi va putea rezolva problemele financiare intr-un timp cat mai scurt. Spre deosebire de actiunile intreprinse pentru a vinde autovehiculul, acest proces este mult mai rapid, plus ca beneficiarul imprumutului isi poate recupera obiectul in momentul in care face rost de bani, evitand astfel riscul de a pierde bunul.

Transparenta – in momentul in care apelezi la aceste servicii, te asiguri de transparenta, pentru ca imprumutul va fi oferit pe baza unui contract, semnat de ambele parti. Acesta nu este impanzit de clauze abuzive si nu prevede comisioane suplimentare. Datele personale sunt pastrate sub anonimat. Comisionul lunar perceput poate fi negociat si poate ajunge pana la 5% in fiecare luna. Principalul avantaj al acestui tip de imprumut este acela ca beneficiarul poate primi un procent de pana la 70% din valoarea totala a autovehiculului amanetat.

Documentatie – in ceea ce priveste acest capitol, beneficiarul imprumutului nu trebuie sa isi faca prea multe griji. Procesul nu implica foarte multa documentatie. Pentru a primi imprumutul, proprietarul nu trebuie decat sa prezinte buletinul, talonul masinii si cartea de identitate a autoturismului. In felul acesta, imprumutul poate fi acordat in aceeasi zi, fara prea mari batai de cap.

In felul acesta, toti cei care se afla in cautarea unui imprumut rapid si sigur, pot apela la serviciile specializate ale unui amanet auto din Bucuresti, care ofera siguranta si transparenta.

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]