Cavalerul culturii bistriţene, Florin Piersic, nu mai vine la Bistriţa. Prea puţine bilete vândute au dus la anularea spectacolului de teatru „Străini în noapte"

Spectacolul de teatru „Străini în noapte", organizat de către impresarul actorului Florin Piersic - Vlad Gheorghe - care trebuia să se joace marți, pe 28 octombrie, pe scena ”Teatrului de Vară” din Bistrița, a fost amânat.
Motivul acestei neplăcute întâmplări, este numărul mic de bilete vândute ( 200 ) și asta deoarece deplasarea unei piese de teatru presupune o serie întreagă de cheltuieli de regie pentru echipa artistică şi tehnică, iar vânzarea biletelor a fost după opinia acestuia nesatisfăcătoare (nu se acopereau cheltuielile organizării acestei piese de teatru), după cum ne informează organizatorul evenimentului, impresarul Vlad Gheorghe.
Iubitorii spectacolului de teatru, dar și ai îndrăgişilor actori Florin Piersic şi Medeea Marinescu, care deja au cumpărat bilete la acest eveniment, își vor putea recupera banii ( 50 de lei biletul) de la Centrul Cultural Municipal de unde le-au și achiziționat.
.......................
Reamintim faptul că în 2009 actorul Florin Piersic a jucat piesa „Străini în noapte" în faţa a 500 de spectatori, pe scena Centrului Municipal de Cultură „George Coşbuc” din Bistriţa. Emoţiile au fost cu atât mai mari pentru artistul căruia spectatorii i-au cântat în picioare, „Mulţi ani trăiască!”, cu cât Dorel Cosma, directorul Centrului Municipal de Cultură „George Coşbuc”, alături de primarul Ovidiu Creţu, i-au înmânat titlul de „Cavaler de onoare al culturii bistriţene”.Lacrimi şi zâmbete pentru Florin Piersic, la un discurs al actriţei Emilia Popescu. Un moment de neuitat, oferit atunci de Primăria Bistriţa, intrarea fiind liberă. Când e vorba de bani, însă bistriţenii nu se prea înghesuie să plătească actul teatral. Poate suntem obişnuiţi să luăm biletele doar la intrare, impresarii însă nu riscă. Poate este o lecţie pentru noi.

.

Comentarii

27/10/14 08:26
Ioan

Bistritenii nu se prea inghesuie la "Cortul de vara" unde pe vremea asta nu e un loc propice pentru nici o activitate, mai ales pentru o piesa de teatru !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]