Ce cadou să-i ofer șefului, angajatului sau colegului?

Relațiile profesionale, ca și orice altă relație, trebuie întreținute pentru a funcționa cât mai bine. Totuși, acestea sunt puțin mai limitate, în sensul că, de cele mai multe ori, tematica discuțiilor nu depășește anumite bariere și, uneori, lucrurile pot fi destul de tensionate. Pentru a scăpa de potențialele tensiuni și pentru a avea o relație cât mai bună cu colegii, cu șeful sau cu angajații, poți apela la mici cadouri simbolice, care să le aducă acestora un zâmbet pe buze.

Atunci când vine vorba de cadouri, cel mai indicat este să optezi pentru un cadou util pentru persoana ce urmează să-l primească, un cadou de calitate și, mai ales, un cadou care să fie pe placul acesteia. Cea mai mare problemă atunci când vorbim despre cadoul pentru colegi, șefi sau angajați este faptul că există posibilitatea să nu ai prea multe preferințe despre plăcerile, pasiunile și nevoile acestora. De aceea, poți opta la cadouri clasice, cu care siguranță nu vei da greș. Astfel, cele mai comune idei de cadouri sunt pachete corporate cu ciocolata, cadouri personalizate și abonamente sau invitații.

Pachetele corporate de ciocolată

Aproape toată lumea iubește ciocolata, de aceea este greu să dai greș cu un cadou din ciocolată. Dacă ești antreprenor și vrei să-ți îndulcești angajații, atunci poți apela la pachete corporate de ciocolată, formate din tablete sau praline în diferite forme, dimensiuni și gusturi, personalizate cu numele companiei sau chiar cu un mic mesaj. Dacă vrei să-i oferi un cadou dulce șefului tău, poți apela la o tabletă de ciocolată frumo împachetată. În plus, ciocolata este un cadou perfect și pentru colegi. Pe piață există numeroase sortimente de ciocolată, de la clasicele ciocolată albă, ciocolată cu lapte și ciocolată neagră, la sortimente interesante, precum fructe confiate, portocale, mentă sau cafea.

Cadourile personalizate

Cele mai multe companii apelează la cadouri personalizate pentru angajați, acestea fiind utile și interesante. Astfel, dacă vrei să le oferi angajaților tăi un astfel de cadou, poți apela la pixuri, căni, baterii externe, umbrele sau stick-uri cu logo-ul companiei tale. Dacă, în schimb, vrei să-i oferi șefului tău un cadou personalizat, poți opta pentru agendă cu stilou personalizate sau o sticlă de vin cu numele companiei pe ea. În cazul în care cel ce urmează să primească un cadou este un coleg, atunci poți apela la un cadou personalizat cu ceva ce îi place acestuia.

Abonamentele și invitațiile

Abonamentele la diferite activități și invitațiile la diferite evenimente sunt cadouri pe care, în general, le oferă angajatorii angajaților. În acest sens, cele mai întâlnite variante de astfel de cadouri sunt abonamentele la sală sau la servicii medicale și invitații la concerte sau stand-up. Cu un astfel de cadou, cu siguranță vei aduce un zâmbet pe buzele angajaților tăi.

Un alt lucru important de care trebuie să ții cont este faptul că, un cadou nu se oferă doar atunci când este un eveniment special. Astfel că, dacă vrei ca șeful, angajatorul sau colegul tău să fie și mai surprins, oferă-i un astfel de cadou simbolic fără să fie vreo ocazie.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5