Ce locuri de muncă găsiţi în străinătate

Angajatorii din Spaţiul Economic European oferă aproape 700 de locuri de muncă, anunţate prin reţeaua europeană Eures, potrivit Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM).

Cele mai multe posturi sunt în Cehia, unde firmele caută să angajeze 240 de persoane, printre care câte 50 de lucrători în producţie - asamblarea aparatelor de aer condiţionat, operatori şi operatori de producţie, 30 de operatori autoclave/ asamblori şi 20 de muncitori asamblare.

În Germania sunt anunţate 165 de locuri de muncă, câte 15 pentru factori poştali, bucătari/ bucătari şefi/ bucătari specialişti, şoferi de tir, ospătari şi personal în industria gastronomiei de sistem.

Norvegienii caută 92 de persoane, pentru posturi de lideri de echipă în masaj (10), lideri de echipă în îngrijirea unghiilor - manichiurist (10), lideri de echipă pentru antrenori personali (10), lideri
de echipă pentru personal yoga, 10 lideri de echipă pentru stilişti, 10 lideri de echipă în
servicii de înfrumuseţare (10) şi lideri de echipă în cosmetică - îngrijire (10).

În Marea Britanie sunt disponibile 138 locuri de muncă, printre care câte 30 pentru asistenţi medicali de recuperare şi anestezişti, câte 20 pentru îngrijitori persoane şi câte 10 pentru şoferi de camion.

În Suedia se caută 15 vopsitori auto, 10 mecanici auto, 10 tinichigii auto, în Elveţia 10 îngrijitoare copii/au pairs, iar în Spania este nevoie de un maseur.

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând portalul EURES naţional, www.eures.anofm.ro, sau se pot prezenta la sediile agenţiilor judeţene.

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]