Ce mai spuneţi, domnilor consilieri? Aţi făcut din fântâna arteziană spălătorie auto în faţa Palatului Culturii!

Mare vâlvă a fost în momentul în care, după reabilitarea Palatului Culturii, piaţa din faţa acestuia a fost închisă pentru a fi protejată fântâna arteziană a cărei apă ţâşneşte de la nivelul solului. Unii dintre consilierii locali au fost foarte vocali, acuzând faptul că a fost îngrădit dreptul bistriţenilor de a parca în acea zonă. Peste tot în faţa unor asemenea instituţii, piaţa este închisă, iar accesul se face printr-o barieră, fiind deschisă doar în momentul în care ai de lăsat echipamentele tehnice sau de amenajat o scenă. Doar la noi nu s-a înţeles acest lucru şi o fântână arteziană de mii de euro, ce înfrumuseţa acest spaţiu, a fost făcută praf după ce bariera nu a mai pus stavilă în calea nuntaşilor ce-şi spală maşinile fără nicio jenă deasupra instalaţiilor de apă.
Ca la noi la nimeni, pe lângă faptul că avem anumiţi conaţionali care se scaldă fără nicio jenă în faţa Palatului Culturii, aducându-şi şamponul de acasă, a mai fost nevoie şi de liberul acces al maşinilor, unii dintre noi demonstrând că nu avem bunul simţ, ci doar tupeu. Poate că apa din arteziană le va spăla într-o zi şi motoarele, astfel încât să nu-şi mai poată folosi maşinile.
Acum nu mai aveţi voce în faţa bistriţenilor nesăbuiţi care parchează într-un loc în care distrug frumuseţea unui loc de agrement?

Foto: Rasunetul si facebook Cornel Ciocan

Comentarii

19/07/18 10:57
Cititor

Exact! Prostie mai mare ca asta nici ca puteati face !

20/07/18 10:51
comentator

Da io stiu ca domnul primar Moldovan a facut aceasta deosebita ... " lucrare ( pardon, porcarie ) de arta " !

27/07/18 12:24
comentator

Da? Unde-i sa ma duc ca si io vreau sa-mi spal masina pe dedesupt ... ?!

31/07/18 09:07
just

,,Fiinţele sunt -TESTERE_ pentru bolile dermice/ Iar maşînile-s -BENGOASE. Dacă nu vă place turnaţi o imensă,,PLACĂ COMEMORATIVĂ_ CU EFIGIA ,,CAROLU SECUNDUS ŞI FETELE BISTRIŢEI"

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]