Ce presupune alegerea unui serviciu complet de curatenie?

Colaborarea cu o firma de curatenie poate fi cea mai buna alegere pentru locuinta sau spatiul in care locuim sau ne desfasuram activitatea, iar alegerea personalului potrivit este o provocare, mai ales daca nu avem cunostinte despre modul in care lucreaza o firma de curatenie.

Mentinerea unui spatiu curat si  igienizat inseamna sanatate pentru fiecare persoana, oferind in acelasi timp un confort psihic. De cele mai multe ori, companiile cu un numar mare de angajati sunt cele care apeleaza la servicii curatenie principalul motiv fiind flexibilitatea echipei, care poate sa execute acest proces in orice perioada, astfel incat activitatea de la birou sa nu fie intrerupta sau sa deranjeze angajatii.

Mediile in care exista multe persoane sau cele cu un trafic intens predispun angajatii la contactarea anumitor microbi, asa ca igienizarea spatiului de lucru trebuie sa fie o prioritate pentru fiecare firma. Serviciile complete de curatenie presupun folosirea unor produse speciale de curatenie, care nu se gasesc de obicei pe rafturile din supermarketuri, folosirea unei aparaturi profesionale de curatare mocheta, geamuri sau mobilier.

Aspectul general al spatiului este primul aspect cu care intra in contact un invitat sau un posibil partener de afaceri, iar un bun manager este constient de acest lucru pentru ca, mai ales in afaceri, imaginea conteaza. Programele de curatenie stabilite cu firma respectiva nu necesita o verificare atenta a activitatii acesteia sau indeplinirea anumitor obligatii pentru angajare, asa cum se intampla in cazul firmelor care opteaza pentru o angajare interna.

Echipele de curatenie sunt formate din persoane specializate, care indeplinesc intru totul cerintele fiecarui client, iar echipa Evocleaning se va asigura de o curatenie impecabila, fie ca este vorba de spatiul de munca sau chiar de propria locuinta. Solicitarile pentru astfel de servicii complete au devenit din ce in ce mai intalnite si pentru casele oamenilor care, de cele mai multe ori, nu au la dispozitie timpul necesar pentru a face curatenie.

Pretul unui astfel de serviciu este variabil, in functie de mai multe lucruri, de suprafata care necesita o curatare, de mizeria sau petele existente. O curatenie completa presupune aspirarea mochetei sau a pardoselii cu echipamente profesionale, scoaterea petelor si infrumusetarea locuintei, dezinfectarea si curatarea aparatelor electronice sau electrocasnice aflate in incapere, lustruirea suprafetelor si indepartarea prafului cu solutii speciale, colectarea deseurilor si obtinerea unui spatiu impecabil si igienizat.

Administrarea unor spatii de birouri reprezinta o sarcina destul de dificila, iar mentinerea curateniei in cadrul acestora presupune o responsabilitate destul de mare. O firma de curatenie poate asigura intretinerea curateniei, de la cea interioara pana la cea exterioara. Imaginea fiecarui spatiu, fie cel de la munca sau de acasa este cartea de vizita a fiecarei persoane. De cele mai multe ori, parerile sunt influentate si de acest lucru pentru ca este primul lucru pe care il sesizam.

O solutie buna pentru cladirea de birouri, spatiul de locuit, mall-uri, locuri de joaca si alte suprafete in care exista un trafic intens sunt firmele profesionale de curatenie, care vor asigura rezultatul dorit in urma seviciului prestat.

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]