Ce spune Daniel Suciu după propunerea lui ca ministru ! Reacţia lui Radu Moldovan !

Daniel Suciu: "Viața ne oferă lecții, satisfacții și provocări iar ele nu sunt niciodată întâmplătoare. De-a lungul anilor am înțeles acest lucru și am rămas mereu cu capul pe umeri și încrezător în Bunul Dumnezeu. Le mulțumesc premierului Dăncilă și președintelui Dragnea pentru această uriașă responsabilitate și le sunt îndatorat tuturor colegilor din țară pentru încredere și sustinere. Colegilor mei bistrițeni și sîngeorzeni, alături de care muncesc de atâția ani, le spun că o voi face și de acum cu același devotament și dorință de a construi. Radu Moldovan și PSD Bistrița-Năsăud, mulțumesc!".

Preşedintele Emil Radu Moldovan a declarat imediat după aflarea veştii: "Mă bucur că munca bistrițeanului nostru Daniel Suciu a fost răsplătită și el a fost nominalizat pentru funcția de Viceprim-ministru și Ministru al Dezvoltării Regionale și Administrației Publice. Sper că Președintele României va fi de acord cu această propunere! Daniel Suciu este un om capabil si energic care va face multe lucruri bune pentru România din această demnitate!Felicitări Daniel și mult succes! Avem cu toții încredere în tine!"

"Consilier județean multe mandate, deputat la al doilea mandat, lider de grup al deputaților PSD în cea mai tensionată perioadă parlamentară și de curând secretar general adjunct al PSD, Daniel Suciu a demonstrat cu vârf și îndesat că-și merită votul unanim de astăzi din CEX pentru propunerea de vicepremier și ministru la MDRAP. Felicitări Daniel Suciu și Doamne ajută!", a transmis deputatul Doina Pană.

Comentarii

20/02/19 13:37
Vizitator

Spune-mi cu cine te însoțești, ca să îți spun cine ești. Acest Daniel Suciu, in primul mandat de parlamentar a fost purtator de cuvant (si de geanta) a lui Valeriu Zgonea- cel care se considera "colegul lui Mihai Viteazul. In al doilea mandt a devenit purtator de geanta a lui Liviu Dragnea. In rest nu s-a remarcat prin nimic. A ramas de pomina cu o interventie in parlament in care spunea: "În politică, doar boii sunt consecvenţi. Nu mai fiţi consecvenţi!" Aceasta replica adresata opozitiei se potrivea mai degraba doamnei Dăncilă, care a dat dovada de prea multa consecventa trimitand de 4 ori la Cotroceni aceeasi propunere cu Olguta Vasilescu pentru postul de de la Ministerul dezvoltarii. Si pentru ca doamna Dăncilă s-a simtit cu musca pe căciulă, a 5-a oara l-a propus pe el pentru acest post.
Numai că , să faci parte din guvernul Dăncilă este mai degrabă o rusine decat o anoare.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5