În ce ţinute de zi haina de blană îţi poate asigura un look de nota maximă?

Haina de blană reprezintă un articol vestimentar indispensabil din garderoba femeilor cochete care se respectă, fiind o piesă de colecţie pentru sezonul friguros. Haina de blană poate fi inclusă atât în ţinutele de zi, cât şi în cele de seară şi garantează o apariţie impunătoare şi memorabilă, indiferent de context. Combinaţiile reuşite ale pieselor din blană naturală se fac împreună cu articolele din garderobă, astfel încât aspectul să fie rafinat şi nu kitchos, iar stilul să fie demn de o adevărată lady.

Curajul de a purta o haină de blană la ţinutele de zi formate din blugi skinny şi cizme peste genunchi

Pentru că atât haina de blană, cât şi cizmele lungi peste genunchi sunt “must have-uri” ale sezonului rece, acestea trebuie asortate în mod corespunzător, astfel încât să rezulte un look fabulos. Ceea ce înseamnă că o geacă de blană naturală se poate potrivi foarte bine cu fuste şi rochii midi, dar şi cu jeanşi skinny şi cu cizme peste genunchi.

Una din cele mai “cool” ţinute include o pereche de cizme peste genunchi, blugi şi haina de  blană. Aceasta nu este o ţinută banală şi nici nepotrivită pentru ţinutele de zi, mai ales dacă este asortată cu o curea fancy.

Haină de blană asortată cu ţinute all black pentru ţinutele de birou

Ţinutele all black sunt potrivite atât pentru evenimentele care au loc seara, cât şi pentru o zi petrecută la birou, fiind întotdeauna la modă. O ţinută all black asortată la o haină de blană este un rezultat uimitor. O ţinută all black pentru birou poate fi formată din fustă creion de culoare neagră, ghete sau botine cu toc de culoare neagră şi o maleta sau o cămaşă în aceeaşi culoare.

Citește și: 5 lucruri pe care trebuie sa le stii inainte de a cumpara o haina de blana

De asemenea, pentru ţinutele de zi cu zi se poate asorta haina de blană elegantă cu o pereche de jeanşi negri botine cu toc şi maletă neagră. Haina de blană în culori neutre reprezintă o alegere potrivită, iar ca accesoriu, cureaua sau geantă cu inserţii sunt ideale.

Haină de blană naturală asortată cu articole vestimentare de piele sau latex pentru  femeile curajoase

Hainele de blană pot fi asortate pe timp de zi şi cu o pereche de pantaloni de latex sau piele ecologică, rezultând o ţinută foarte stilată. Împreună cu o pereche de bocanci, un rucsac sau o pereche de mănuşi din piele naturală sau ecologică, haina de blană va crea o ţinută versatilă şi va putea fi purtată în diverse circumstanţe pe timp de zi.

3 secrete pentru a purta haina de blană în mod corespunzător

Pentru ţinutele de zi care includ o haină de blană, specialiştii recomandă femeilor care optează pentru această alegere să:

·                      Aleagă modelele care le avantajează, care le urmăresc linia corpului şi nu le adaugă volum;

·                      Încerce noi combinaţii spre exemplu cu jeanşi mulați, pantaloni drepţi de tip ţigara şi botine cu toc pătrat pentru a combina haina de blană în ţinutele de zi;

·                      Accesorizeze ţinutele de zi ce includ haina de blană cu gust, fără a purta bijuterii opulente.


 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5