Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Năsăud la un an de la înființare. Vezi câți vizitatori i-au trecut pragul !

Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Năsăud a fost înființat de Primăria Orașului Năsăud, în urmă cu un an, mai exact pe data de 23 decembrie 2015, în urma implementării unui proiect cu finanțare europeană din cadrul Programului Operațional Regional.
De departe unul dintre cele mai importante centre, dar și cel mai nou centru din ținutul Țării Năsăudului, acesta oferă vizitatorilor care îi trec pragul, dar și celor din mediul virtual on line, posibilitatea de a descoperi modalități de petrecere a timpului liber în frumosul Ținut năsăudean, în oricare din cele patru anotimpuri.
Prin intermediul site-ului www.turismnasaud.ro, Centrul Național de Informare și Promovare Turistică oferă informații privind obiectivele și traseele turistice din oraș și din vecinătăți, hoteluri și pensiuni, restaurante, curs-valutar, prețuri la motorină/benzină, rent-a-car, precum și programul evenimentelor locale și alte posibilități de agrement. Pentru vizitatori se asigură acces gratuit la internet pentru informații de interes turistic și posibilitatea accesării unei hărți turistice interactive. În cadrul acestui centru sunt angajate 2 persoane calificate în domeniu, cunoscătoare a cel puțin 2 limbi de circulație internațională.
Registrul de evidență al vizitatorilor consemnează vizita unui număr de 735 de vizitatori care au trecut pragul centrului în ultimul an. Dintre aceștia aproximativ 100 de persoane au fost din Europa Centrală și de Vest, dar și din Canada și America.
În mediul on-line nu mai puțin de 8.584 au accesat informații oferite de pagina oficială a Centrului.
Programul de funcționare a Centrului este între orele 10.00-17.00, zilnic, cu excepția sărbătorilor legale.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]