Centura ocolitoare a orașului Beclean, o problemă a județului Bistrița- Năsăud!

Ţările care au investit în dezvoltarea unei infrastructuri performante s-au dezvoltat mai repede și au devenit mai puternice. Pe langă necesitatea construirii unor rețele de autostrăzi în România și în special în zona de nord-vest, este iminent să se realizeze și proiecte de infrastructură secundare care să conducă la eficientizarea traficului pe drumurile europene.

Una dintre problemele serioase ale județului Bistrița-Năsăud este aceea a variantei de rută ocolitoare a orașului Beclean.

Orașul Beclean se confruntă în ultimii ani cu o circulație intensă, sufocantă și un trafic local și de tranzit deosebit de îngreunat și aglomerat.

Cu toate că în orașul de pe Someş au fost prezenți cu diverse ocazii politicieni cunoscuți, cu toate că a existat în mandatul acesta un parlamentar din Beclean, acest proiect nu a ajuns încă nici măcar la faza de studiu de fezabilitate și de consultare a cetațenilor în privința traseului optim pentru centura ocolitoare.

Eu consider că prioritizarea investițiilor de acest gen, în domeniul transporturilor și al infrastructurii, trebuie să se bazeze pe principiul solidaritații teritoriale și a necesităților, al accesibilității, al evitării suprapunerilor și al reducerii aglomerării, încurajând libera circulație a mărfurilor și a persoanelor. Îmi asum să susțin la nivel central împreună cu parlamentarii Partidului Mișcarea Populară realizarea acestui proiect și totodată, simplificarea procedurilor de obținere a avizelor în proiectele de infrastructură.

Corupția, birocrația și incompetența managerială a politicienilor actuali au facut ca România să aibă parte de foarte multe proiecte de infrastructură respinse sau de proiecte începute și nefinalizate.
Cetăţenii României s-au saturat de promisiuni ți proiecte de țară nefinalizate de 26 de ani.
 
Actuala  CLASA POLITICA trebuie SCHIMBATĂ
 
Pentru asta CANDIDEZ
 
Caius Ioan Cârcu - Candidat PMP la Senatul României.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5