Cercetat pentru omor, prins la frontieră după aproape un an

Un bărbat din Mărişelu, cercetat pentru infracţiunea de omor, şi pe numele căruia a fost emis un mandat de arestare preventivă încă din iunie 2010, a fost reţinut la punctul de trecere a frontierei Petea (Satu Mare). Acesta a fost preluat de escorta din cadrul I.P.J. Bistriţa-Năsăud şi depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Bistriţa-Năsăud.

Daniel Bucşa, în vârstă de 41 ani, era dat în urmărire la nivel naţional şi internaţional. El este principalul suspect în cazul morţii mamei sale, găsită ştrangulată, în 27 mai 2010. El a dispărut fără urmă, iar în lipsa acestuia, Tribunalul Bistriţa-Năsăud a emis mandatul de arestare preventivă nr. 18 din 11.06.2010 pentru 30 de zile de la data punerii în executare.

Se pare că Daniel Bucşa a stat ascuns prin Maramureş, la o prietenă, dar a umblat şi prin Grecia şi Italia în ultimele 10 luni. Acum ar fi plecat din nou din ţară dacă nu era prins de poliţiştii de frontieră din Satu Mare. El este recidivist, fiind condamnat pentru comiterea mai multor furturi şi pentru uciderea mamei concubinei sale, în judeţul Maramureş, pentru care a ispăşit 8 ani de închisoare, fiind eliberat condiţionat. Acum, riscă pedeapsa de închisoare pe viaţă.

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]