Cinci persoane amendate de poliţişti, sâmbătă, pentru nerespectarea carantinei

Sâmbătă, în urma verificărilor efectuate la persoanele aflate în carantină, polițiștii Serviciului de Investigarea a Criminalității Economice l-au sancționat contravențional, conform Legii 55/2020, pe un bărbat de 31 de ani, din Bistrița care, deși aflat în carantină, a părăsit adresa de domiciliu, stabilită pentru carantină, informează inspectorul principal Crina Sârb, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud.

La aceeași dată, în cadrul acțiunilor de verificare a modului de respectare măsurilor de protecție sanitară impuse, polițiștii Biroului de Ordine Publică au depistat și sancționat contravențional, conform legii 55/2020, alte 2 persoane care nu au respectat măsura carantinării, nefiind găsite la adresele stabilite.

Totodată, polițiștii Biroului de Investigații Criminale l-au verificat la domiciliu pe un tânăr de 18 ani, din Bistrița, față de care era dispusă măsura carantinării. Acesta a fost depistat de polițiști în scurt timp, în apropierea locuinței, nepurtând nici mască sanitară de protecție. A fost sancționat contravențional conform Legii 55/2020.

În după-masa de 21 noiembrie, în urma verificărilor efectuate, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi au sancționat contravențional un tânăr de 22 de ani, din Lunca Ilvei, care nu a fost găsit la adresa de domiciliu, unde era plasat în carantină la domiciliu.

Cuantumul total al amenzilor aplicate este în valoare de 10.000 lei și, în toate cele 5 cazuri, a fost informat Centru Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției Bistrița-Năsăud pentru a dispune și alte măsuri complementare conform competenței.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5