Cinci persoane reţinute pentru o tentativă de omor petrecută în iulie 2012

Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud au efectuat cinci percheziţii domiciliare în municipiul Bistriţa, cartier Viişoara şi comuna Nuşeni, la locuinţele a cinci persoane, cu vârste cuprinse între 20 şi 56 de ani. Procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud a dispus măsura reţinerii acestora pentru 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă la omor, tentativă la omor calificat şi violare de domiciliu, urmând a fi prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

„Acestea sunt bănuite că, în noaptea de 27/28 iulie 2012,  ar fi pătruns în locuinţa unui bărbat, în vârstă de 33 de ani, din comuna Nuşeni, şi i-ar fi aplicat acestuia mai multe lovituri, cu diferite obiecte contondente, care i-au cauzat leziuni ce au necesitat pentru vindecare 65-70 de zile de îngrijiri medicale şi i-au pus viaţa în pericol. Totodată, persoana vătămată a primit şi o lovitură în cap cu tăişul unei securi, în timpul agresiunii fiind lovită, cu aceeaşi secure, în zona feţei, şi o minoră, de 2 ani, leziunea suferită de aceasta necesitând acelaşi număr de zile de îngrijiri medicale ca în cazul tatălui ei”, precizează inspector Virginia Roşca, purtător de cuvânt al IPJ Bistriţa-Năsăud.

În urma percheziţiilor efectuate au fost depistate 140 de ţigarete provenite din contrabandă şi 22 de cartuşe cu glonţ, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a suspecţilor. Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al D.I.P.I

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]