Campania pentru citit

Citeşte o carte şi câştigă la TOMBOLĂ o excursie

Am declanşat campania pentru citit. Am activat butonul.
Cumpără din Librăriile ALETHEIA din Bistriţa (Casa Cărţii „N. Steinhardt”, Librăria „Radu Petrescu”, Librăria „George Coşbuc”) cartea AFACERI LA DRESDEN de Beate Baum şi câştigă la TOMBOLA organizată un sejur de două zile la cel mai faimos Hotel din Dresden, Taschenbergpalais Kempinski, în perioada 15-31 ianuarie 2013. Acolo vei dispune de un program lejer, te vei întâlni cu autoarea cărţii, Beate Baum, care îţi va oferi un autograf în direct. Transportul dus-întors, cazarea şi micul dejun sunt asigurate.
Campania este susţinută până în 30 decembrie 2012. În această dată se va organiza extragerea talonului câştigător. Talonul se completează în momentul când cumperi cartea şi se depune în urna din librărie. Mai multe amănunte găseşti în Regulamentul tombolei pe http://www.romaniafilm.ro/tombola-pentru-o-excursie-la-dresden/. Ce zici?
Citeşti o carte şi câştigi o excursie la Dresden!
Beate Baum s-a născut în 1963 la Dormund. În timp ce era studentă la Bochum, la Facultatea de Litere, a lucrat şi ca femeie de serviciu, infirmieră pentru persoane cu handicap şi agent publicitar. Mai târziu s-a specializat ca jurnalistă la un cotidian din Thűringen şi a trăit o vreme în nordul Angliei, la Liverpool. În anul 1998 se mută la Dresden, unde trăieşte ca jurnalistă liber-profesionistă, temele ei principale fiind cultura şi călătoriile, precum şi în calitate de autoare de romane poliţiste. Reportajele ei despre Marea Britanie, Irlanda şi SUA apar în ziare şi reviste din întreaga Germanie. Seria de romane poliţiste scrise de ea, a căror acţiune se desfăşoară la Dresden, cuprinde deja şase volume şi îi încântă pe critici şi cititori deopotrivă. În limba română romanul Afaceri la Dresden (Dresdner Geschäfte) a apărut la Editura Napoca Star, Cluj, 2012, traducere din limba germană de Edmond Nawrotzky-Török.

USR-PLUS

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]