Clubul Manhattan se redeschide în forţă, în incinta Shoping Center

Dacă e un lucru după care bistrițenii se dau în vânt, acela e distracția și viața de noapte! Ei bine, începând cu 24 mai, Bistrița va avea un nou club, care promite să nu îi lase pe bistrițeni, să se plictisească in weekend-uri! Marea deschidere a clubului MANHATTAN, va avea loc la ora 22:00, iar atmosfera va fi întreținută de Dj Kabo și MC Dylma! Atracțiile serii vor fi cu siguranță dansatoarele, care fac parte din echipa de animatoare a clubului Obssesion din Cluj și care vor avea grijă să încingă atmosfera!

Pentru cei care nu știu, MC DYLMA are titulatura de MC/DJ în trupa Morandi din 2008 până în prezent. Lucrează cu cel mai mare club din Transilvania, Obssesion, a fost rezident la Kharma Emoțion Couture iar în prezent la Kharma și a colaborat cu faimoasa cântăreață Ellie White! Datorită reputației sale, acesta este contactat pentru a găzdui petreceri private pentru firme importante din România precum: Kent, Heineken, Coca Cola, BRD, Ursus. De asemenea, timp de 3 ani, a fost DJ la Radio 21 Cluj Napoca.

DJ KABO ( Bogdan Kallo), unul dintre cei mai buni dj, a fost resident la clubul Parkplace din Cluj. Acesta revine la Bistrița, după o absență de 2 ani si îi va face pe bistrițenii noștri, să petreacă pe ringul de dans până în zorii zilei!

Va așteptăm pe toți la o noapte senzațională, plină de muzică și dans, care vă va determina să reveniți oricând în club Manhattan!

Clubul Manhattan este situat pe bulevardul Republicii nr. 2, în incinta Shoping Center. Pentru rezervări, sunați la: 0755203210.

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]