Colegiul Național „Petru Rareș” Beclean „Ia atitudine!”

Colegiul Național „Petru Rareș” Beclean a organizat a 5-a activitate din cadrul proiectului regional „Ia atitudine!”, proiect aflat la ediția a IV-a. În cadrul acestui proiect, elevii și dascălii de la Colegiul Național „Petru Rareș”, precum și partenerii implicați în proiect, au promovat activitățile ecologice și antreprenoriale. „Ia atitudine!” este inclus în Calendarul Activităților Regionale și Interjudețene 2017, la pagina 62, numărul 1334, domeniul Științific și este coordonat de prof. Rus Alexandrina Corina și prof. Cîmpean Marika Emese.
Activitatea din 7 aprilie 2017, Târgul regional al firmelor de exercițiu „Ia atitudine!” - Elevii de azi, antreprenorii de mâine, s-a bucurat de un număr de 51 de Firme de Exercițiu participante, din 12 județe ale țării, unele participând la toate secțiunile, altele optând doar pentru unele dintre acestea, conform regulamentului concursului. Cele zece secțiuni ale Concursului de Educație Antreprenorială Ia atitudine!- „Elevii de azi, antreprenorii de mâine” au fost:
1. „Cel mai bun stand” - secțiune cu participare directă
2. „Cele mai bune materiale promoţionale” – secțiune cu participare directă și indirectă
3. „Cel mai bun catalog profesional” - secțiune cu participare directă și indirectă
4. „Cea mai bună prezentare a firmei” - secțiune cu participare directă și indirectă
5. „Cele mai multe tranzacţii” – secțiune cu participare directă
6. „Cea mai bună pagină web” - secțiune cu participare directă și indirectă
7. „Cel mai bun spot” – secțiune cu participare directă și indirectă
8. „Cea mai profesională imagine a firmei” – secțiune cu participare directă și indirectă
9. „Cea mai reprezentativă mascotă” - secțiune cu participare directă
10. „Cea mai bună firmă participantă” – secțiune cu participare directă
Partenerii Colegiului Național „Petru Rareș” Beclean în realizarea acestui eveniment au fost Inspectoratul Școlar Județean Bistrița-Năsăud și Primăria Orașului Beclean. Juriul concursului a fost format din reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean Bistrița-Năsăud, Consiliul Județean al Elevilor BN, reprezentanți ai sponsorilor, cadre didactice de specialitate, iar rezultatele obținute în cadrul acestei competiții sunt afișate pe blogul proiectului: http://proiectuleducationaliaatitudine.blogspot.ro/2017/04/firme-premiat...
Cel mai important aspect legat de această activitate este acela că s-a facilitat schimbul de bune practici între unitățile școlare implicate în proiect. Elevii au învățat nu doar despre antreprenoriat, ci și-au descoperit latura creativă, și-au exersat gândirea critică, și-au dezvoltat competențele de comunicare, competențele digitale, antreprenoriale, dar și abilitățile de colaborare, capacitatea de a munci în echipă și a promova rezultatele muncii lor.
Felicitări tuturor elevilor participanți, precum și profesorilor îndrumători!
prof. Emese Cîmpean
Colegiul Național „Petru Rareș” Beclean

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]