Colindători la Prefectură din jud. Mureş, prin Asociaţia Tinerilor Liberi B-N

Un moment şi eveniment de mare bucurie şi satisfacţie a fost pentru grupul de colindători din com. Şincai, jud. Mureş, de la Casa de tip Familial, care au susţinut un sensibil miniconcert de colinde româneşti creştine la Instituţia Prefectului Bistriţa-Năsăud, fiind primiţi cu multă dragoste şi căldură, mai ales că aceşti gingaşi colindători sunt copii cu dizabilităţi.
Sensibila, necesare, creştineasca şi utila activitate a fost organizată minuţios şi cu tragere de inimă de către Asociaţia Tinerilor Liberi B-N, prin implicarea cu sufletul şi inima a preşedintelui ei, Ovidiu Nicolae Roşca, un om care se dăruieşte ajutorării şi oferirii de momente plăcute persoanelor aflate în dificultate sau situaţii speciale.
Această acţiune este organizată de către preşedintele Ovidiu Nicolae Roşca în toată regiunea de NV a Transilvaniei, copiii putând, pe lângă colinde, să vadă frumuseţile patriei lor şi obiceiurile şi datinile străbune.
După sensibile colinde, interpretate de glasurile cristaline ale copiilor, reprezentanţii Prefecturii le-au mulţumit din suflet acestora, răsplătindu-i cu delicioase pachete cu dulciuri sub somptuosul brad de Crăciun.
Momente de fericire şi bucurie pentru micii colindători din Mureş, oferite cu generozitate de către Instituţia Prefectului Bistriţa-Năsăud şi Asociaţia Tinerilor Liberi B-N, o asociaţie pentru cei cu nevoi multiple.
Sărbători cu bucurie şi La mulţi şi fericiţi ani!

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]