Comisarul Constantin Bogdan, adjunctul şefului IPJ B-N, într-o nouă etapă a vieţii

Comisarul şef Constantin Bogdan, adjunct al şefului Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bistriţa-Năsăud, a anunţat că relaţiile de muncă vor înceta de mâine, acesta urmând să păşească într-o nouă etapă a vieţii, o pensie activă. La finalul şedinţei Colegiului Prefectural, acesta a ţinut să mulţumească tuturor colaboratorilor săi pe linie profesională, atât din cadrul Poliţiei bistriţene, cât şi de la celelalte instituţii deconcentrate sau instituţii militarizate din subordinea MAI.
Comisarul şef Constantin Bogdan (născut 3 aprilie 1965) este de loc din Negrileşti şi a absolvit Şcoala Militară de Ofiţeri Activi, ulterior fiind licenţiat la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca (în 1999) şi licenţiat în drept la Universitatea Ecologică (2010), cu cursuri postuniversitare la Facultatea de Drept a UBB Cluj-Napoca.
Din 1986 până în 2002 a deţinut funcţii de execuţie şi de conducere în Statul Major al Forţelor Aeriene, ulterior fiind la ofiţer specialist la Serviciul Cabinet, Serviciul de Logistică (Şef Birou Tehnic), Serviciul de Comunicaţii şi Informatică, Serviciul Rutier. În perioada 2013-2015, a fost şef Serviciu de Ordine Publică, iar din 2015 este adjunct al IPJ B-N.
Potrivit acestuia, în perioada următoare, nu mai puţin de 30 de polişişti aşteaptă deciziile de încetare a raporturilor de serviciu, în urma cererilor depuse pentru pensionare.

test2

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]