Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, reunit în şedinţă extraordinară

Prefectul judeţului, Ovidiu Frenţ, a convocat joi o şedinţă extraordinară a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Bistrița-Năsăud, având în vedere prognoza meteorologică pentru perioada 5-9 ianuarie 2017.

Ședința a avut ca scop asigurarea măsurilor care se impun pe perioada în care se vor înregistra temperaturi foarte scăzute și a fenomenelor periculoase asociate, conform atenţionărilor meteorologice.

Potrivit comunicatului remis redacţiei, temele principale supuse atenției au vizat starea drumurilor din judeţ, capabilitățile care operează, situația stocurilor de materiale antiderapante şi asigurarea circulaţiei în condiţii de siguranţă; asigurarea utilităţilor (apă, energie electrică, gaz) către populaţie şi agenţi economici şi identificarea persoanelor fără adăpost şi asigurarea cazării temporare a acestora.

         Altfel, potrivit Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, în raza de acţiune a Secţiei de Drumuri Naţionale Bistriţa s-a acţionat cu 37 autoutilaje şi s-au raspandit 171 tone material antiderapant pe DN15A, DN17, DN17C, DN17D şi varianta municipiului Bistriţa.

 

 

 

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]