Complexul Muzeal Bistriţa-Năsăud: CONFERINȚA NAȚIONALĂ DE COMUNICĂRI ŞTIINŢIFICE a Secţiei de Ştiinţele Naturii

Complexul Muzeal Bistriţa-Năsăud, în parteneriat cu S.C. ICPE Bistriţa S.A., Universitatea Babeş-Bolyai Cluj-Napoca - Laboratorul de Paleotheriologie, Universitatea Babeş-Bolyai Cluj-Napoca, Facultatea de Geografie, Extensia Universitară Bistriţa și Asociația Cluster Eco-inovativ pentru un Mediu Sustenabil – CLEMS, organizează în data de 26 noiembrie 2021, cu începere de la ora 10, a XXVII-a ediție a CONFERINȚEI NAȚIONALE DE COMUNICĂRI ŞTIINŢIFICE a Secţiei de Ştiinţele Naturii, care se va desfășura on-line.
Manifestarea ştiinţifică de tradiţie a muzeului bistriţean este structurată pe două secţiuni: Geologie-Geografie și Biologie. Lucrările prezentate, redactate în limbi de circulaţie internaţională, vor fi publicate în anuarul muzeului ,,Studii şi cercetări, Seriile Geology-Geography şi Biology”, volumul 27.
La conferință vor participa cadre didactice universitare, cercetători, muzeografi, doctori, doctoranzi, masteranzi, studenţi, din instituţii de profil: Complexul Muzeal Bistriţa-Năsăud, S.C. ICPE Bistriţa S.A., Universitatea Babeş-Bolyai Cluj-Napoca, Institutul de Cercetări Biologice Cluj-Napoca, Muzeul Județean Mureș, Muzeul Țării Crișurilor, Oradea, Muzeul Maramureșan, Sighetu Marmației, Muzeul Regiunii Porților de Fier, Drobeta Turnu-Severin, Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară, Cluj-Napoca, Spitalul Județean de Urgență Tîrgoviște, Asociaţia Naţională a Cercetătorilor Ştiinţifici din Muzee, BIOFLUX Cluj-Napoca, Asociația Harta Verde România, Lions Club Bistrița.
Coordonator de proiect: Cercet. Șt. III Dr. Ing. Marius Horga

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5