Complexul Muzeal Bistriţa-Năsăud, în top 5 naţional la folosirea aplicaţiei Questo! Traseul este încă activ! Peste 3000 de vizitatori la Noaptea Muzeelor

Peste 3200 de exploratori au folosit aplicaţia Questo pentru a descoperi 30 de muzee din România, la Nopatea Muzeelor, care a avut loc la finele săptămânii.

Potrivit unui comunicat de presă, cele mai populare tururi au fost Cimitirul Bellu - peste 1000 de utilizatori; Muzeul Antipa - peste 500 de utilizatori; Complexul Muzeal Bistriţa - peste 250 de utilizatori; Palatul Culturii - peste 230 de utilizatori şi Muzeul de Artă Baia Mare - peste 170 de utilizatori.

„Vă mulțumim vouă tuturor celor care aţi ales să petreceţi alături de noi ediţia din acest an a "Nopții Muzeelor"! Prezenţa d-voastră, a celor aproape 3000 de vizitatori a contat foarte mult pentru noi! Ne-am bucurat să vă avem alături de noi în toate momentele acestei seri speciale! Graţie d-voastră şi celor care aţi ales să testaţi turul interactiv „Salvează-ţi camarazii!”, disponibil în aplicaţia QuestoComplexul Muzeal Bistrita-Năsăud a înregistrat o nouă premieră. Suntem în top 5 pe ţară şi pentru asta vă mulţumim, dragi bistriţeni, prieteni ai muzeului! Le suntem recunoscători tuturor celor care ne-au ajutat să organizăm acest eveniment important pentru noi: Questo App, Copacul de Cafea, artistei Oana Laura Mureșan, reprezentanților Asociaţiei Produs în Bistrița-Năsăud şi nu în ultimul rând reprezentanţilor mass-mediei bistriţene, care, cu generozitate au promovat evenimentul! Vă aşteptăm în continuare alături de noi, la atelierele, vernisajele şi evenimentele pe care le organizăm pentru fiecare dintre d-voastră. Iar celor care încă nu au reuşit să testeze aplicaţia Questo le dăm o veste bună: traseul rămâne activ și poate fi parcurs de către oricine vizitează muzeul!”, menţionează managementul instituţiei culturale, pe pagina de facebook.

Aşadar, muzeele vor putea fi explorate şi după acest eveniment, pentru că tururile vor rămâne disponibile gratuit în aplicaţie. Aplicaţia se poate descărca gratuit de pe link-ul: http://onelink.to/questo.


 

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]