Conducătoarele auto au primit flori şi gânduri bune de la poliţişti

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier şi reprezentanţii BCR România şi ai companiei AVON au oferit, cu ocazia Zilei Femeii, flori şi felicitări conducătoarelor auto, în municipiul Bistriţa, dar şi în celelalte oraşe ale judeţului.
Poliţiştii rutieri au oprit în trafic toate şoferiţele,‭ ‬pentru a le‭ „‬sancţiona”" ‬cu câte o floare şi le-au urat o primăvară frumoasă lipsită de evenimente rutiere.‭ Doamnele de la volan au fost plăcut impresionate de gestul poliţiştilor‭‬.
Probabil că şi bărbaţii şi-ar dori o zi în care să fie răsfăţaţi de poliţişti. Oricum, astăzi, când sunt cei 40 de mucenici, bărbaţii care vor să golească paharele, să stea acasă. Poliţie şi RAR BN sunt pe drumuri.
Poliţiştii rutieri împreună cu reprezentanţi din cadrul Registrului Auto Român vor desfăşura acţiuni de prevenire a evenimentelor rutiere. Potrivit IPJ Bistriţa-Năsăud, acţiunea se va derula în intervalul orar 08.00-20.00, acţiunile vizând reducerea cauzelor care generează evenimente rutiere cu consecinţe grave produse pe fondul defecţiunilor tehnice ale autovehiculelor.
Indiferent dacă veţi fi opriţi sau nu în trafic, poliţiştii vă recomandă să conduceţi preventiv şi să respectaţi regulile de circulaţie pentru a ajunge în siguranţă acasă.

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]