Conservatorii din judeţ se pregătesc de alegeri

Preşedintele interimar al organizaţiei judeţene a PC Bistriţa-Năsăud, Ionel Tompa, a declarat, ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, că sâmbătă, 2 octombrie, va avea loc Conferinţa Judeţeană de Alegeri.

,, Sâmbătă, 2 octombrie, s-a stabilit că va avea loc Conferinţa Judeţeană de Alegeri, începând cu ora 10, în Aula Magna a Universităţii Babeş-Bolyai. Din motive care nu depind de dânsul, preşedintele PC , Daniel Constantin, nu va putea fi prezent la Bistriţa. Va fi prezentă Maria Grapini, vicepreşedinte PC, alături de alţi lideri de la nivel naţional”, a declarat Tompa.

Preşedintele interimar al PC B-N, Ionel Tompa, a evitat să dea un răspuns cu privire la posibila sa candidatură pentru funcţia de lider ales al organizaţiei judeţene.

,,Nu ştiu dacă voi candida. Nu vreau să discut acum despre asta. Mai trebuie să lămuresc nişte lucruri la centru”, a adăugat Ionel Tompa.

În cadrul Conferinţei, la care sunt aşteptaţi în jur de 300 de delegaţi, vor fi alese structurile de conducere ale PC Bistriţa-Năsăud pentru următorii patru ani. De asemenea, va fi constituit şi Biroul Permanent Judeţean, care coordonează activitatea curentă a organizaţiei, format din preşedinte, prim-vicepreşedinte, vicepreşedinţi (5), secretar general şi o funcţie nou înfiinţată la nivel naţional.

Până în acest moment, şi-au anunţat intenţia de a candida Constantin Pamfiloiu pentru funcţia de prim-vicepreşedinte, Remus Macarie pentru funcţia de secretar general, iar fostul director DADR B-N, Sorin Mareş, a spus că va intra şi el în cursă, neprecizând funcţia la care aspiră.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5