Consiliul Judeţean a achiziţionat un videolaringoscop pentru SMURD! Preşedintele Radu Moldovan: Datoria mea este să vă fiu alături!

Preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, Emil Radu Moldovan, anunţă achiziţia unui videolaringoscop pentru SMURD, demers care vine ca răspuns la solicitarea medicilor. Un astfel de aparat există şi un Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa.
"Un aparat extrem de util, deoarece reduce la minim riscul de contaminare al personalului medical care manipulează calea aeriană a pacienților COVID 19. Asigură examinarea și vizualizarea tractului respirator superior și facilitarea plasării unui tub traheal pentru oxigenarea pacienților cu hipoxemie severă.
Concret, fiind cu cameră video, medicul vede mult mai bine locul de intubare al pacienților ce sunt în comă sau au insuficiență respiratorie, fără să se apropie mult de pacient. Un aparat ultramodern indicat în toate ghidurile și protocoalele naționale și internaționale de tratament al acestor pacienți critici, în ceea ce privește intubația orotraheală rapidă, precisă chiar și în cazurile dificile. Datoria mea este să vă fiu alături și să facem tot ce ne stă-n putință, să trecem împreună peste această perioadă foarte dificilă", a explicat preşedintele Radu Moldovan.
Preşedintele Consiliului Judeţean a transmis toată aprecierea întregului personal medical de la Spitalul Județean de Urgență Bistrița."Viața noastră e în mâinile Lui Dumnezeu și în ale voastre! Multă putere de muncă!", a spus Radu Moldovan.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5