Consiliul Judeţean acordă burse de merit şi burse sociale pentru 13 studenţi. Rareş Buhai îşi menţine bursa de excelenţă

         Consiliul Judeţean va aproba în şedinţa ordinară de astăzi proiectul de hotărâre privind stabilirea studenţilor care beneficiază de burse de excelenţă, burse de merit şi burse de ajutor social pentru anul universitar 2017-2018. Astfel, Rareş Buhai, student în anul III la Massachussetts Institute of Tehnology (SUA), specializarea Informatică, îşi menţine bursa de excelenţă.

         De burse de merit beneficiază, începând cu acest an universitar, Alexandra Andrecuţ, din Josenii Bârgăului, studentă anul I la Facultatea de Litere din cadrul UBB Cluj-Napoca şi Ioana Cosma, studentă anul I la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Iuliu Haţieganu” Cluj-Napoca. Cuantumul lunar al unei burse de merit, care se acordă în perioada 1 octombrie 2017 – 30 septembrie 2018, este de 600 lei.

         Pentru anul universitar 2017-2018 îşi menţin bursele de merit Veronica Bodescu, studentă anul II la Facultatea de Matematică şi Ştiinţe ale Naturii din cadrul Universităţii Groningen (Olanda); Horea Toniuc, student anul III la Facultatea de Inginerie Aerospaţială din cadrul Universităţii din Sothampton (Marea Britanie); Maria Neştiut, student în anul IV La Facultatea de Drept din cadrul UBB Cluj-Napoca şi Daniel Toniuc, masterand anul I la Facultatea de Tehnologia Informaţiei şi Inginerie Electrică din Finlanda, Universitatea din Oulu.

         Burse de ajutor social, în cuantum de 600 lei/lună vor primi Laura Legian, studentă anul I la USAMV Cluj-Napoca, Facultatea de Horticultură, aflată în plasament rezidenţial la Teaca; Remus Gaboy –anul I la Facultatea de Litere din cadrul UBB Cluj-Napoca, în plasament rezidenţial la Beclean; Daniela Raţiu, anul I la Facultatea de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei din cadrul UBB Cluj-Napoca, aflată în plasament la asistent maternal profesionist în Rebrişoara şi Ioan Tutula, anul I la Facultatea de Istorie şi Filozofie din cadrul UBB Cluj-Napoca, aflat în plasament la asistent maternal profesionist în Susenii Bârgăului.

         Îşi menţin bursa de ajutor social Ionela Mezok, anul II la Facultatea de Istorie din cadrul UBB Cluj-Napoca (Beclean), Călin Mureşan, anul II la Facultatea de Teatru din cadrul Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L. Caragiale” Bucureşti (Beclean) şi Cristina Moldovan, masterand anul I la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca (Teaca).

 

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]