Consiliul Judeţean a alocat 100.000 lei pentru Campusul de tineret din Sângeorz Băi

Consilierii judeţeni au aprobat, în şedinţa ordinară de ieri, alocarea unui sprijin financiar de 100.000 lei către Arhiepiscopia Vadului, Feleacului şi Clujului pentru Campusul de tineret din Sângeorz Băi.
Preşedintele Consiliului Judeţean, Emil Radu Moldovan, a precizat că această sumă se alocă prin renunţarea la proiectul de hotărâre privind acordarea unui sprijin financiar pentru Catedrala Mântuirii Neamului. De altfel, solicitarea pentru Sângeorz Băi a fost susţinută şi de consilierii judeţeni Ileana Moldoveanu (PSD) şi Mirela Cârcu (PNL).
„În cursul anului 2012, Arhiepiscopia Vadului, Feleacului şi Clujului a demarat construirea unui Campus de tineret în localitatea Sângeorz Băi. Având în vedere importanţa misiunii în rândul tinerilor, pentru a-i forma morali, educaţi şi cuminţi, acest obiectiv este absolut necesar. De la an la an, costurile mari ale acestor lucrări sunt acoperite, în bună parte, prin efortul bunilor credincioşi, iar pe de altă parte, prin contribuţia generoasă a CJ şi a consiliilor locale, care de fiecare dată au dat dovadă de multă înţelegere în condiţiile de criză ale economici româneşti”, scrie mitropolitul Andrei în solicitarea adresată preşedintelui Moldovan.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5