Consiliul Judeţean cumpără peste 100.000 containere şi pubele

Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud a lansat licitaţia pentru achiziţia de echipamente cu montaj şi pubele pentru colectarea deşeurilor din judeţ. Procedura de achiziţii publice se înscrie în proiectul „Sistemul de management integrat al deşeurilor solide în Bistriţa-Năsăud”, cofinanţat prin Programul Operaţional Sectorial de Mediu.
Potrivit anunţului postat pe SEAP, valoarea estimată contractului este de 27,338,106 lei, fără TVA. În fapt, firma, care va îndeplini criteriile de eligibilitate şi va propune preţul cel mai scăzut, va furniza un număr de 212 bucăţi de containere semi-îngropate cu o capacitate de trei metri cubi şi 81.800 pubele de 120 litri, pentru colectarea deşeurilor mixte. Pentru colectarea selectivă, în localităţile judeţului vor ajunge 90 containere semi-îngropate pentru sticlă şi câte 969 containere semi-îngropate pentru hârtie şi mase plastice +metal. În cadrul contractului se vor executa şi lucrări de construcţii montaj la containerele semi-îngropate.
Termenul limită pentru primirea ofertelor este de 3 iulie, dată la care va începe şi evaluarea documentaţiilor transmise de firme. Durata contractului este de cinci luni de la data atribuirii, apare în anunţul de pe SEAP.

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]