Consiliul Judeţean pune la bătaie 120.000 lei pentru brandul judeţului, filme de prezentare şi un nou site

Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud a lansat, pe site-ul propriu, procedura de achiziţii publice pentru servicii de creaţie şi producţie în vederea realizării constructului de brand al judeţului Bistriţa-Năsăud. Valoarea estimată a contractului este de 120.000 lei fără TVA, data limită pentru depunerea ofertelor fiind 13 octombrie.

         În fapt, se urmăreşte realizarea manualului de identificare vizuală a judeţului Bistriţa-Năsăud – inclusiv logo şi slogan - şi pregătirea tuturor documentelor vizuale în vederea înregistrării acestuia la OSIM. Identitatea vizuală va fi aplicată pe diferite materiale, şi anume carte de vizită, antet coală de hârtie, plic, mapă, afiş, fluturaş, banner, tricou, umbrelă, pix, panou etc. De asemenea, firma câştigătoare va realiza un film general de prezentare a judeţului Bistriţa-Năsăud, din care să fie extrase clipuri specifice pe domenii de interes precum turism, potenţial economic, infrastructură, cultură, în limba engleză. Nu în ultimul rând, contractul prevede un site nou pentru judeţul Bistriţa-Năsăud. Acest site va cuprinde toate informaţiile asupra investiţiilor CJ BN, planurilor de investiţii, oportunităţilor de investiţii, de petrecere a timpului liber. Pe lângă informaţiile de interes public supuse transparenţei decizionale, se va prezenta o hartă interactivă a judeţului Bistriţa-Năsăud, cu investiţiile publice şi private din fiecare localitate şi potenţiale proiecte de investiţii care pot fi dezvoltate aici.

         Serviciile vor fi prestate până în 15 decembrie 2017, fiind stabilite termene clare pentru fiecare din părţile contractului.

 

       

.

Comentarii

16/10/16 10:09
Bistritean

Este cred ca, este cea mai frumoasa " sigla " de judetz din Romania ! Un "symbol " frumos si foarte reprezentativ, inspirit din cultura si traditia noastra "pamanteana " a tzaranului roman . Felicitari celor care au ales si au hotarat acest foarte frumos "symbol " , ca la initierea proiectului, erau tot felul de variante cu turnuletze... urate si hidoase si incaperi deocheate si dubioase, care n-ar fi servit decat loc de Wc ptr cei care treceau pe acolo...

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]