Constantin Butuc prezinta o nunta din regatul Wonderland

O nunta de iarna din tinutul Wonderland suna atat de dramatic si atat de fascinant, iar Constantin Butuc prezinta cea mai frumoasa reuniune a doua suflete, dupa un ghid de planificare a unei nunti cu tematica cereasca.

 

Tema paradisului de iarna poate avea mai multe abordari, insa pe atat de fermecatoare poate fi, pe atat de distractiva, calda si intima este o nunta in plina iarna. Indiferent de abordarea aleasa, nunta dintr-un paradis de iarna este cu adevarat magica. Constantin Butuc este cel mai de succes fotograf de nunti, dar si de evenimente festive, care, prezinta viziunea intr-un ton autentic, original si implicit plin de emotie. Daca cineva poate sa priveasca dincolo de frigul de afara, ar putea rosti perfect cateva cuvinte care sa topeasca pana si cele mai inghetate suflete.

Decoratiuni de iarna pentru nunta in Winterland

Intitulat regatul Wonderland, acest eveniment de iarna este de fapt winterland si prezinta un concept diferit de pana acum, tocmai pentru ca provine de la Constantin Butuc, care expune emotia generala intr-un peisaj unic, denumit „moment de magie in iarna”. Mirii, invitatii, dar si alti membri participanti vor fi mai mult decat incantati de un astfel de eveniment in plina iarna, pentru ca cerescul este pe cale sa atinga pamantescul intr-o nunta cu tematica speciala.

Fotografiile de nunta nu prezinta doar cateva zambete sau doar cateva peisaje din locul unde se gazduieste nunta, ci albumul mirilor de la nunta trebuie sa fie captivant, sa fie intr-un ton mirific. De altfel, un fotograf de nunta profesionist trebuie sa surprinda in fiecare clipa starea de spirit a mirilor si a invitatilor, magia evenimentului, iubirea din spatele cortinei de ninsoare, dar si cele mai mici detalii care aduc nunta in prim plan.

O nunta cu adevarat magica

Este deajuns ca un fotograf sa isi puna in practica imaginatia pentru a crea cele mai iluitoare fotografii, incat a imagina ninsori si dealuri de gheata sau copaci acoperiti de zapada si in mijloc fericitul cuplu care spune „Da” este ceva cu adevarat magic. De aceea, tema de nunta pe timp de iarna merge cel mai bine cu acele contraste de culoare rece. Se poate opta pentru palete monocromatice, precum turcoaz sau lavanda. Culorile care accesorizeaza restaurantul sau pensiunea in care are loc receptia stralucesc numai in prezenta accesoriilor si decoratiilor de culoarea aurului si argintului. De altfel, aceste tonuri de culoare descriu perfect bogatia, pacea, linistea si iubirea viitorului camin.

Decoratiunile de cristal si cele de argint creeaza o imagine din tinutul minunilor, pe care numai un fotograf de nunta profesionist le poate capta in camera obiectivului sau. Impreuna cu echipa de artisti din domeniul artei vizuale de la Constantin Butuc se produc adevaratele valori estetice ale unei nunti pe timp de iarna. Realitatea infatisata este surprinsa in cele mai bine detalii, aplicand cele mai bune tehnici din domeniul fotografiei, iar o multime de clienti multumiti de serviciile echipei Butuc Constantin pot confirma aceasta.

Nunta este unica. Fotograful de nunta trebuie sa surprinda emotia iubirii, iar tehnologia de ultima generatie, abilitatile acestuia, precum si preturile accesibile sunt avantaje importante pentru a sustine un eveniment pe albul zapezii. Inima evenimentului de nunta este imbratisarea larga dintre invitatii, restaurant, timpul de actiune, decoratiile, vestimentatiile, decorul evenimentului, dar si de un fotograf de nunta perfect calificat si abilitat pentru a pune in valoare fiecare aspect important din aceasta zi. Tinutul minunat al iernii este tinutul care ingheata iubirea, emotia si fericirea in cele mai expresive fotografii alaturi de Constantin Butuc.

 

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]