Copil UMILIT la Bistrița Bârgăului de iubitul mamei, îmbrăcat în Moș Nicolae – femeia, amuzată de lacrimile copilului!

Protecţia Copilului Bistriţa-Năsăud a declanşat, vineri, o anchetă, în cazul unui băieţel de 5 ani din comuna Bistriţa Bârgăului, care apare plângând într-un material video, distribuit pe reţelele de socializare, fiind traumatizat de un bărbat costumat în Moş Nicolae, individul ameninţându-l şi chiar lovindu-l cu o botă, scrie agerpres.ro. În imagini se observă că în încăpere se află şi mama copilului, care îi cere băieţelului să îi promită moşului deghizat că va fi cuminte, dar şi un alt minor, o fată, care este pusă să stea în genunchi în faţa bărbatului şi să rostească o rugăciune. Materialul video a ajuns la tatăl copilului, originar din judeţul Constanţa, care este plecat la muncă în străinătate şi care a decis să ia măsuri.

Şi Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud s-a autosesizat după vizionarea materialului video. Potrivit purtătorului de cuvânt al instituţiei, Crina Sîrb, poliţiştii au reuşit să îl identifice pe cel care apare costumat în Moş Nicolae, în persoana unui bărbat de 40 ani din comuna Bistriţa Bârgăului, şi pe mama copilului, o femeie de 31 ani din aceeaşi localitate.

În cauză s-a deschis dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa.

De asemenea, poliţiştii au sesizat la rândul lor Protecţia Copilului şi au cerut acordarea de asistenţă psihologică băieţelului de 5 ani.

 

http://www.digi24.ro/stiri/actualitate/social/imagini-revoltatoare-copil...

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]