Corina Negrea, la primul eveniment literar

Sala „Conexiuni” a Palatului Culturii Bistriţa a găzduit lansarea volumului „Zborul păsării albastre”, apărut la Editura Anamarol din Bucureşti, sub semnătura bistriţencei Corina Negrea. Moderatorul evenimentului a fost Zorin Diaconescu, preşedintele Societăţii Scriitorilor „Conexiuni”, iar despre carte au opinat cu păreri aplicate prof. Vasile Găurean (într-o exegeză de mai bine de o jumătate de oră), scriitorii Alexandru Cristian Miloş şi Gheorghe Mizgan.
S-a vorbit şi despre anul 2019, declarat „Anul cărţii”, dar şi despre modul în care trebuie să pătrunzi, pas cu pas, în lumea scriitorilor, despre nevoia de iniţiere pentru a reuşi să îmbraci straiele cuvântului.
A fost prima întâlnire a scriitorilor bistriţeni, urmând ca în anul în care tocmai am intrat să fie pregătite o serie de proiecte, atât prin lansarea unor cărţi, cât şi prin colaborarea cu revistele din ţară şi străinătate, dorindu-se ca activitatea scriitorilor bistriţeni să fie oglindită în cel mai frumos mod.
Lectura autoarei şi acordarea de autografe au întregit atmosfera de sărbătoare, în săptămâna în care este şi ziua de naştere a Corinei Negrea.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]