Crăciun tragic la Telciu. Un bărbat a decedat, altul a fost reţinut

Un tânăr de 31 de ani din Telciu a fost reţinut pentru 24 ore pentru săvârşirea infracţiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte. Acesta urmează a fi prezentat Tribunalului Bistriţa-Năsăud cu propunere de arestare preventivă.

La finele săptămânii trecute, poliţiştii au fost sesizaţi de către personalul medical din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj-Napoca despre faptul că la această unitate medicală a decedat un bărbat, de 38 de ani, din comuna Telciu.

„Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au procedat la efectuarea de investigaţii, stabilind faptul că în noaptea de 25/26 decembrie 2014, pe fondul consumului de alcool, între victimă şi un tânăr, de 31 de ani, din Telciu, ar fi avut loc o altercaţie, în urma căreia bărbatul s-ar fi dezechilibrat şi ar fi căzut, lovindu-se de o bordură. Acesta a suferit leziuni corporale care au necesitat transportarea la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa, de unde a fost transferat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj-Napoca, unde a decedat”, se arată în comunicatul Inspectoratului de Poliţie Bistriţa-Năsăud.

Cadavrul a fost transportat la Institutul de Medicină Legală Cluj în vederea efectuării necropsiei şi a stabilirii cauzei decesului.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5