COMUNICAT DE PRESĂ PNL

Crin Antonescu la Bacău: “A venit momentul să terminăm Revoluţia începută acum 20 de ani”

“România a stat destul la mâna voastră 20 de ani, a voastră, Băsescu şi Geoană, a celor care sunteţi în spatele lui Băsescu şi Geoană. V-aţi ghiftuit, v-aţi îmbogăţit, v-aţi aranjat. Lăsaţi-ne acum şi pe noi să trăim în România noastră, nu a voastră!”, i-a somat, duminică, 15 noiembrie, la Bacău, liderul PNL Crin Antonescu pe contracandidaţii săi la Preşedinţia României.

Preşedintele PNL i-a acuzat pe aceştia de lipsă de curaj, arătând că Mircea Geoană a fugit de o confruntare televizată, în vreme ce Traian Băsescu nu a fost dispus să discute anumite lucruri care îl incriminează.

“Nu a vrut să vorbim despre Flotă. Nu a vrut să vorbim despre casa din Mihăileanu. Nu a vrut să vorbim despre caricaturile de oameni politici de ambele sexe pe care le-a promovat. Nu a vrut să vorbim despre bugetul României, prăduit în acest an de Udrea, de Berceanu, Videanu şi de toată clica lor”, a subliniat Crin Antonescu.

În ceea ce-l priveşte pe Mircea Geoană, candidatul liberal a constatat că acesta preferă să vorbească singur. Ca atare, l-a chemat să vorbească oamenilor despre tot ceea ce nu a făcut pentru ei.

“Îl chem pe Mircea Geoană să vorbească despre subvenţiile din agricultură, care nu s-au dat un an de zile , când Mircea Geoană a avut Ministerul Agriculturii. Îl chem să vorbească despre medicamentele compensate şi pensionari, în condiţiile în care a avut Ministerul Muncii şi Ministerul Sănătăţii. Îl chem pe mincinosul Mircea Geoană să vorbească despre salariile profesorilor într-un an de zile în care a avut Ministerul Educaţiei”, a declarat candidatul liberal la Preşedinţia României.

Crin Antonescu le-a spus băcăuanilor că a venit rândul ca oamenii cinstiţi să conducă această ţară.

“A venit rândul nostru. Nu vă mai lăsaţi minţiţi. Nu vă mai lăsaţi înşelaţi. Nu-i mai credeţi. Suntem mai mulţi decât ei. Ei sunt neruşinaţi şi ostentativi. Nu mai simt durerea, suferinţa, boala, umilinţa oamenilor simpli din această ţară. Noi suntem mai buni. Noi trebuie, de această dată, să terminăm Revoluţia începută acum 20 de ani”, a încheiat candidatul liberal la Preşedinţia României şi preşedinte al PNL, Crin Antonescu.

15 noiembrie 2009 Biroul de Presă al PNL

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]