Cristian Berchi, adolescentul ce şi-a pus toată pasiunea în dans

Cristian Berchi are 16 ani şi este elev în clasa a IX-a la Liceul Tehnologic de Servicii Bistriţa. La prima vedere, este un adolecent ca oricare altul, însă are o pasiune, pe care cu multă muncă, a reuşit să o transforme într-un stil de viaţă.

A fost pasionat încă de mic, începând la vârsta de 10 ani cu dansul modern. „Pe parcurs am studiat şi street dance-ul, hip-hopul, dance hall-ul, acestea făcand parte din categoria URBAN. Am încercat şi alte stiluri. În martie 2018, am participat la Concursul Național de Dans " Buburuza de Aur" ediţia 2018, cu un dans contemporan, alături de partenera mea. Ne-am clasat pe locul 2 cu un procentaj de 56,75, cu o coregrafie intitulată "DOR"”, ne-a dezvăluit Cristi.

 Nu după mult timp, au participat la al doilea concurs naţional, "DANCE ART COMPETITION", de la Roman, judeţul Neamţ. „Acolo  m-am prezentat cu o coregrafie care a lăsat o sală întreagă cu lacrimi în ochi, un duo alături de o parteneră deosebită (contemporan). Cu o altă prezentare, am debutat pe scenă şi la stil URBAN HIP-HOP, cu TRIO STARS BISTRIŢA, alături de Bianca Cainariu și bineînțeles Diana Beni. Am urcat pe podiumul competiţiei din Roman, având ca instructor-coregraf pe Lucia Baranyai *Dance Stars Academy”, ne-a mai spus  Cristian.

Acesta aşteaptă ca şi alţi copii să îl urmeze pe acest drum, dar şi să îi ceară să-i antreneze.       

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]