Cristian Niculae: Bistrițenii din Ghinda vor avea un pod provizoriu!

Bistrițenii din Ghinda vor avea un pod provizoriu.
În urma ploilor torențiale din luna iunie, podul care făcea legătura între două zone importante ale localității componente Ghinda a fost atât de grav afectat încât a trebuit oprită circulația cetățenilor pentru siguranța acestora.
Am fost prezent în mijlocul lor, am luat măsuri de corectare a torenților care veneau de pe versanții din jurul localității prin introducerea de tuburi suplimentare de colectare a apei și deversarea acesteia în pârâul Ghinda, precum și cu lucrări de refacere a drumului afectat.
Tot atunci le-am promis oamenilor că voi găsi o soluție rapidă de rezolvare a acestei probleme.
Acest pod este important pentru comunitatea din Ghinda pentru că face legătura către pășunea comunală și cimitirul localității.
Astăzi, Primăria Bistrița a început turnarea betonului pentru picioarele noului pod, iar în decurs de 30 de zile, bistrițenii din Ghinda vor avea o soluție temporară de utilizare a acestui pod folsind o structură metalică.
În paralel, am lansat în achiziție publică desemnarea companiei ce se va ocupa de proiectul tehnic și execuția podului care va fi construit pe acel amplasament.
Întodeauna am fost alături de bistrițeni și m-am luptat să găsesc soluții rapide și eficiente la problemele lor. La fel voi proceda și după 27 septembrie.
Este despre Bistrița, este despre noi.

Articol electoral comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Bistrița-Năsăud, executat de SC RĂSUNETUL MEDIA SRL – portal www.rasunetul.ro, CUI mandatar financiar județean: 21200019

Comentarii

17/09/20 15:49
Radu

Despre construirea unui pod din beton care să inlocuiască vechiul pod subred din localitatea Ghinda se discută de foarte multă vreme. Faptul că localitatea a rămas atâta timp fără o investitie vitală pentru locuitorii de aici este si din cauza obtuzitătii in gândire a primarului Cretu care spunea că nici dacă s-ar aduna timp de 20 de ani bani din impozitele plătite de cei din Ghinda nu ar ajunge ca să li se facă un pod.
Asta demonstreaza ca primarul Cretu nu a inteles niciodata rolul administratiei in dezvoltarea armonioasa a tuturor localitătilor componente ale unui oras sau comune.
Iată insă că in această vară o viitură a avariat podul de lemn vechi de peste 40 de ani. Acum viceprimarul Cristian Niculae (alias Wannabe) pe care nu-l duce capul mai mult decât pe Cretu a promis celor din Ghinda construcția a unui pod PROVIZORIU pe o structură metalică. Incă un provizorat ca atâtea altele făcute in Bistrita, care riscă să devină o permanentă.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5